Καβάλα | Ικανοποίηση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ από τα αποτελέσματα της σύσκεψης με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα

Ο Υπουργός προσεχώς θα επισκεφθεί εκ νέου την Περιφέρεια και την Κομοτηνή.
STAIKOURAS (3)

Με τη δέσμευση ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα επισκεφθεί και πάλι την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ολοκληρώθηκε στην Καβάλα η σημερινή σύσκεψη του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο, τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Νικόλαο Ευκαρπίδη, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Αλέξανδρο Ιωσηφίδη και Γιώργο Δαλακούρα, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητικών Θεμάτων Στέλιο Ιγνατιάδη, τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Λάζαρο Τσαταλμπασίδη, και τους Βουλευτές Καβάλας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και Ιωάννη Πασχαλίδη.

Καβάλα | Ικανοποίηση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ από τα αποτελέσματα της σύσκεψης με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα

Στις επικείμενες, νέες επισκέψεις του, ο κ. Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από αρμόδιους συνεργάτες του θα επισκεφθεί τα έργα στο Φράγμα του Μαρμαρά προκειμένου να δρομολογηθούν οι εργασίες για την ολοκλήρωσή τους, ενώ θα ακολουθήσει δεύτερη σύσκεψη στην Κομοτηνή, στην έδρα της Περιφέρειας, στην οποία θα μετέχουν και οι εκπρόσωποι της Εγνατίας Οδού Α.Ε. για να αντιμετωπιστούν θέματα της αρμοδιότητάς της. 

Καβάλα | Ικανοποίηση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ από τα αποτελέσματα της σύσκεψης με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο ΣταϊκούραΟ κ. Σταϊκούρας γνωστοποίησε ότι έχουν δρομολογηθεί συνολικά πενήντα έργα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, και μεταξύ αυτών για την Π.Ε. Καβάλας περιλαμβάνονται το φράγμα του Μαρμαρά, η ολοκλήρωση του άξονα Δράμας–Καβάλας στο πρώτο εξάμηνο του 2026, η σιδηροδρομική σύνδεση Τοξοτών–Νέας Καρβάλης με ολοκλήρωση του έργου το 2028, και ακόμη, το αρδευτικό δίκτυο στην πεδιάδα του Νέστου. Επίσης στα έργα περιλαμβάνονται οι επεμβάσεις στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας και στα Πρωτοδικεία Ελευθερούπολης και Θάσου.

Ο κ. Τοψίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξαγγελίες του κ. Σταϊκούρα και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικά σχόλια στην εξαιρετική συνεργασία που έχουν οι δύο άντρες για το σύνολο των θεμάτων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στους τέσσερις μήνες που έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη. Επίσης ο κ. Τοψίδης σημείωσε ότι η διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ αγκαλιάζει θερμά κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία που δημιουργεί θετικό κοινωνικό αποτύπωμα.

Ο κ. Τοψίδης δώρισε στον κ. Σταϊκούρα ένα κεραμικό αντίγραφο ειδωλίου της Παρθένας κόρης της Νεαπόλεως, και ο κ. Μαρκόπουλος ένα λεύκωμα για την Ανατολική Μακεδονία.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood