Φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτη περιοχή των Αμισιανών Καβάλας, και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί καλλιεργητές της και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δύο άνδρες όταν αυτοί αφού μετέβησαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στον χώρο της φυτείας η οποία βρισκόταν επιμελώς κρυμμένη σε δυσπρόσιτη περιοχή, άρχισαν τη συλλογή κάνναβης.

Εντός της φυτείας και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 187 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,8 έως 3 μέτρα,
  • 8 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 48 κιλών και 140 γραμμαρίων,
  • 2 ζευγάρια γάντια, 2 πλαστικά δοχεία με νερό και 2 μαρκαδόροι.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος των συλληφθέντων, βρέθηκαν τέσσερα ψαλίδια, μία πένσα, δοχεία με οινόπνευμα και νερό, γάντια και ένας φακός κεφαλής, ενώ στην οικία του ενός οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 742 γραμμαρίων και έναν φακό κεφαλής, που κατασχέθηκαν.

Επιπλέον κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Καβάλα: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία σε δυσπρόσιτη περιοχή - Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί Καβάλα: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία σε δυσπρόσιτη περιοχή - Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί Καβάλα: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία σε δυσπρόσιτη περιοχή - Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί Καβάλα: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία σε δυσπρόσιτη περιοχή - Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί Καβάλα: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία σε δυσπρόσιτη περιοχή - Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί