«Καθημερινή» καλεί Μητσοτάκη να ανακοινώσει αμέσως τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Ουσιαστικά ο πρωθυπουργός καλείται να μην παίζει με τους θεσμούς, και, εφόσον ο ίδιος άνοιξε τη συζήτηση με το περίφημο "μύρισαν εκλογές", να αποφασίσει και να ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών ώστε "να καθαρίσει ο ορίζοντας" καθώς "η χώρα έχει ανάγκη τη θεσμική υπευθυνότητα και την πολιτική σταθερότητα".
ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ 3

Να ανακοινώσει αμέσως τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η «Καθημερινή» της Κυριακής με το κύριο άρθρο της.

Η εφημερίδα “καρφώνει” τον πρόεδρο της κυβέρνησης που επαίρεται συνεχώς ότι είναι θεσμικός, υπογραμμίζοντας πως “η χώρα έχει ανάγκη τη θεσμική υπευθυνότητα και την πολιτική σταθερότητα” και τονίζοντας πως “ένας τρόπος για να υπηρετηθούν και οι δύο ανάγκες είναι να ανακοινώσει αμέσως ο πρωθυπουργός την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών”.

Ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης καλείται να μην παίζει με τους θεσμούς, και, εφόσον ο ίδιος άνοιξε τη συζήτηση με το περίφημο “μύρισαν εκλογές”, να αποφασίσει και να ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών ώστε “να καθαρίσει ο ορίζοντας”. 

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση από μία από τις πιο μεγάλες και ιστορικές εφημερίδες που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Αναλυτικά τι γράφει το άρθρο:

«Η χώρα έχει ανάγκη τη θεσμική υπευθυνότητα και την πολιτική σταθερότητα. Ένας τρόπος για να υπηρετηθούν και οι δύο ανάγκες είναι να ανακοινώσει αμέσως ο πρωθυπουργός την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όποτε και αν επιλέξει να τις κάνει. Στο παρελθόν, η δημόσια ζωή ταλαιπωρήθηκε από το παιχνίδι των αντικρουόμενων διαρροών περί πρόωρων εκλογών, που τελικά διαψεύδονταν, ενώ τώρα χύνεται ακόμη πολύ μελάνι για τις πιθανές ημερομηνίες που θα στηθούν οι κάλπες. Ας ανακοινωθούν λοιπόν αμέσως, για να καθαρίσει ο ορίζοντας των επόμενων μηνών, όπως θα συνέβαινε στις περισσότερες δυτικές δημοκρατίες».

 

 

«Καθημερινή» καλεί Μητσοτάκη να ανακοινώσει αμέσως τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood