Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών

Για μία ακόμη φορά διαπιστώθηκε η μεγάλη απογοήτευση των πολιτών για τη χαμένη τελευταία τετραετία, τόσο όσον αφορά την ποιότητα ζωής τους όσο και τη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου, και ειδικά την τουριστική.
φωτο1

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», και φίλους του συνδυασμού, επισκέφθηκε τους οικισμούς Ιμέρου, Προσκυνητών και Μαρώνειας.

Για μία ακόμη φορά διαπιστώθηκε η μεγάλη απογοήτευση των πολιτών για τη χαμένη τελευταία τετραετία, τόσο όσον αφορά την ποιότητα ζωής τους όσο και τη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου, και ειδικά την τουριστική.

Η θερμή υποδοχή του κ. Ιωάννου από τους παρευρισκόμενους πολίτες, και η θετική αποδοχή των προτάσεών του, αποτέλεσε ένα καθαρό μήνυμα ότι οι δημότες εμπιστεύονται την «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος και να υπάρξει γνήσιο και αποτελεσματικό ενδιαφέρον τόσο για λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας όσο και για την τοπική ανάπτυξη, ειδικά στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό.

Ο κ. Ιωάννου ζήτησε τη στήριξη των δημοτών με τη δική του δέσμευση για έναν διαρκή και εποικοδομητικό διάλογο ώστε να συνδιαμορφώνονται και να αξιολογούνται από κοινού οι δράσεις του Δήμου που θα τους αφορούν.

Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών Καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Ιωάννου για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood