Καθ’ οδόν βρίσκονται οι δημότες Ιάσμου που επαναπατρίστηκαν από τη Νορβηγία

Ο Ηλίας Μπούκας ζητά να τεθούν σε καραντίνα κατ' οίκον, όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.
ΔΗΜΟΤΕΣ ΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

“Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και την άδεια του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά, ξεκίνησε από την Αθήνα το ταξίδι των 12 συνδημοτών μας που επιστρέφουν από τη Νορβηγία…”.

Με αυτή την ανάρτηση, που συνοδεύει και με φωτογραφία τραβηγμένη μέσα από το λεωφορείο που οδεύει προς τη Ροδόπη, γνωστοποίησε πριν από λίγο ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, την μεταφορά στον Ίασμο δημοτών που επαναπατρίζονται από τη Νορβηγία.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Κοινότητας Ιάσμου Ηλίας Μπούκας, ζητά να τεθούν σε καραντίνα κατ΄οίκον, εκτός από τους ταξιδιώτες, και τα μέλη των οικογενειών τους, και συνιστά στους δημότες “ψυχραιμία και επαγρύπνηση”. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Μετά την ανακοίνωση περί επαναπατρισμού συνδημοτών μας από το εξωτερικό και την έκδηλη ανησυχία πολλών συγχωριανών μας, υπήρξε σειρά τηλεφωνικών επαφών με φορείς από τους οποίους ενημερώθηκα για τη διαδικασία που ακολουθεί η Πολιτεία σε αυτές τις περιπτώσεις. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ιάσμου, ο οποίος με ενημέρωσε για την υποχρεωτική 14ήμερη καραντίνα στην οποία θα τεθούν οι συνδημότες μας, πρότεινα την επιπλέον καραντίνα όλων των μελών των οικογενειών τους και την αποφυγή επισκέψεων και επαφών με συγγενείς. Από την πλευρά μου, συνιστώ στους συμπολίτες μου ψυχραιμία και επαγρύπνηση. Ας μην ξεχνάμε ότι η εξέλιξη της επιδημίας εξαρτάται πρωτίστως από την ατομική ευθύνη που θα επιδείξει ο καθένας μας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood