Κατέθεσε τον συνδυασμό της “πολη-τικής ανατροπής” η Ελένη Λαφτσή

Εκείνοι που αντιτάχθηκαν στη νέα πραγματικότητα, θέλουν τα τοπικά συμβούλια ως μηχανισμούς χειραγώγησης και πελατειακών εξαρτήσεων.
IMG_20190505_180520

Από 62 υποψηφίους συμβούλους απαρτίζεται ο συνδυασμός της “Πολη-τικής ανατροπής” της υποψήφιας δημάρχου Ελένης Λαφτσή που κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Ροδόπης – με τον Τάκη Χαρίτου να μοιράζει συμβολικά σε όλους τους υποψηφίους από ένα κόκκινο γαρύφαλλο.

Σε γραπτή της δήλωση η κ. Λαφτσή αναφέρει:

Καταθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο από καταξιωμένους συμπολίτες μας στην επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική τους δραστηριότητα. Ένα ψηφοδέλτιο από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα ανθρώπων που αναγνωρίζει την πολυπολιτισμικότητα και τη γυναικεία χειραφέτηση. Μια νέα ομάδα ανθρώπων χωρίς κατεστημένες αντιλήψεις και που έδειξαν σε όλη τη διαδρομή τους ότι διαθέτουν την ικανότητα, την εμπειρία αλλά και τη θέληση να αναλάβουν ευθύνες για τη νέα διοίκηση του Δήμου. Η απόφασή μας να αφήσουμε χώρο στις μικρές τοπικές κοινωνίες να κάνουν τις δικές τους επιλογές στα τοπικά συμβούλια χωρίς τους παραταξιακούς καταναγκασμούς, εναρμονίζεται με το νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη. Εκείνοι που αντιτάχθηκαν στη νέα πραγματικότητα, θέλουν τα τοπικά συμβούλια ως μηχανισμούς χειραγώγησης και πελατειακών εξαρτήσεων.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood