Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης

Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης.
ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Πλημμυρικά φαινόμενα έπληξαν για μια ακόμη φορά και τον οικισμό της Καλλιθέας του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, μετά τη χθεσινή δωδεκάωρη βροχόπτωση των 81 τόνων νερού ανά στρέμμα.

Αγροτικές εκτάσεις, υποδομές, αγροικίες και το νεκροταφείο του χωριού, “πνίγηκαν” από τους όγκους των υδάτων.

Ο θυμός στα λόγια της κ. Κατερίνας Δεμερτζή, είναι έκδηλος:

“Αυτός είναι ο οικισμός της Καλλιθέας, ένας από τους πολλούς που έπληξε η κακοκαιρία. Να ευχαριστήσω την παρούσα και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές καθώς και την περιφέρεια που φρόντισαν να καθαρίσουν έγκαιρα τα αντιπλημμυρικά κανάλια ώστε να μη συμβαίνουν αυτά τα χάλια. Τώρα χάθηκαν περιουσίες, κόποι μιας ζωής, ελπίζω να αφυπνιστούν οι αρμόδιοι ούτως ώστε την επόμενη φορά να μη θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Λυπάμαι πολύ για το χωριό μου και για όλους τους οικισμούς που έχουν χτυπηθεί απ’ την κακοκαιρία. Άνθρωποι ζουν σ’ αυτά τα χωριά, δεν είναι ακατοίκητα, μη νοιάζεστε μόνο για τον εαυτό σας και την καρέκλα σας, ο κόσμος από αυτά τα χωριουδάκια σας ψηφίζει. Ελπίζω για το καλύτερο αυτή τη φορά”.

Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης Πλημμύρισαν νεκροταφεία και αγροικίες στην Καλλιθέα Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood