Συνελήφθησαν χθες 12-11-2020, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον έναν άνδρα, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν δύο νάιλον συσκευασίες και τρία κουτιά αλουμινίου με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 533 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν πάνω 700 γρ. κάνναβης και συνελήφθησαν τρεις ημεδαποίΣτη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο άνδρα, διότι εντόπισαν στην οικία του πέντε νάιλον συσκευασίες και δύο κουτιά αλουμινίου με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 77,4 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν πάνω 700 γρ. κάνναβης και συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε οικισμό των Σερρών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον τρίτο άνδρα, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 103,7 γραμμαρίων, και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Κατασχέθηκαν συνολικά 714,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.