Καταιγίδες στη δυτική Ροδόπη προ των πυλών

Οι βροχές και οι δυνατοί νοτιάδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, με καταιγίδες να προβλέπονται κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου.
ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

Σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό σημείωμα των Καιρικών Νέων Θράκης, από αύριο Δευτέρα 4 Νοεμβρίου αναμένεται μεταβολή του καιρού.

Οι βροχές και οι δυνατοί νοτιάδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, με καταιγίδες να προβλέπονται κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τα Καιρικά Νέα Θράκης:

“Μετά από έναν μήνα ανομβρίας, περιμένουμε αλλαγή του καιρού από Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Αρχικά περιμένουμε από τα ξημερώματα και κυρίως προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, κάποιες νεφώσεις να δώσουν τοπικές μπόρες, δηλαδή ξαφνική έντονη βροχή με σύντομη διάρκεια, κυρίως στους νόμους Ροδόπης και Ξάνθης. Αυτό το μοτίβο καιρού φαίνεται να συνεχίζεται μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες, και τα περισσότερα φαινόμενα να εστιάζονται ανατολικότερα της Ξάνθης και δυτικότερα της Κομοτηνής, μέσα και οι πόλεις, π.χ. περιοχές όπως Σώστης, Ίασμος, Πολύανθος, Κοπτερό, Αμαξάδες, Σέλερο, Κιμμέρια και γύρω περιοχές θα δεχθούν τα περισσότερα φαινόμενα μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες. Στη συνέχεια, και όσο προχωράμε προς το μεσημέρι-απόγευμα, φαίνεται γενίκευση των φαινόμενων με περισσότερες βροχές και στους δύο νόμους, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων οι οποίες θα δημιουργηθούν μέσα στο θρακικό πέλαγος και θα έχουν βορειοανατολική κίνηση, δηλαδή προς την ηπειρωτική Θράκη. Οι βροχές και οι όποιες καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ και προς την αλλαγή της ημέρας. Στον νομό Έβρου αρχικά περιμένουμε νεφώσεις με κάποιες τοπικές μπόρες, αλλά τα φαινόμενα δείχνουν να είναι πιο τοπικά σε σχέση με τους άλλους δύο νομούς, και να επικεντρώνονται στα νότια του νομού στο πρώτο μισό της ημέρας. Όσο προχωράμε προς το απόγευμα θα ενταθούν και εδώ οι βροχές, και ίσως εκδηλωθούν κάποιες καταιγίδες. Ο κεντρικός-βόρειος Έβρος φαίνεται να μην επηρεάζεται ιδιαίτερα μέχρι και νωρίς το απόγευμα. Προς τις απογευματινές ώρες υπάρχουν πιθανότητες για κάποια φαινόμενα και εκεί. Επίσης να ενημερώσουμε ότι θα έχουμε ενίσχυση των νοτιάδων που θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ στην ηπειρωτική Θράκη, ενώ στο θρακικό πέλαγος ίσως οι ριπές αγγίξουν και τα 8 μποφόρ οπότε δείξτε προσοχή και στους ισχυρούς ανέμους”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood