Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 5 μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα 5 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του, καθώς επίσης ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.