Κασσελάκης-Τάιλερ το “έκαψαν” σε γκέι μπαρ: “Μέρα χαράς για την Ελλάδα – Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε”

Ο χορός τους και η παράκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τους γονείς | VID&PICS
kasselakis_tayler_bar

Στο γκέι μπαρ Sodade2 στο Γκάζι, βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, και γιόρτασε την ψήφιση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης της ΝΔ που δίνει το δικαίωμα του γάμου – και συνεπακόλουθα της υιοθεσίας – στα ζευγάρια ομοφυλόφιλων ατόμων.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε: Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. Η Ελλάδα προχωρά και γίνεται βήμα-βήμα μία προοδευτική χώρα. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία. Κι έχω μια παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε ένα παιδί που μπορεί να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν επειδή ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε προηγούμενες εποχές. Θέλω να δουν μια σύγχρονη κοινωνία. Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητα τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας“.

Κασσελάκης-Τάιλερ το "έκαψαν" σε γκέι μπαρ: "Μέρα χαράς για την Ελλάδα - Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε" Κασσελάκης-Τάιλερ το "έκαψαν" σε γκέι μπαρ: "Μέρα χαράς για την Ελλάδα - Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε" Κασσελάκης-Τάιλερ το "έκαψαν" σε γκέι μπαρ: "Μέρα χαράς για την Ελλάδα - Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε" Κασσελάκης-Τάιλερ το "έκαψαν" σε γκέι μπαρ: "Μέρα χαράς για την Ελλάδα - Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε" Κασσελάκης-Τάιλερ το "έκαψαν" σε γκέι μπαρ: "Μέρα χαράς για την Ελλάδα - Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε" Κασσελάκης-Τάιλερ το "έκαψαν" σε γκέι μπαρ: "Μέρα χαράς για την Ελλάδα - Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε" Κασσελάκης-Τάιλερ το "έκαψαν" σε γκέι μπαρ: "Μέρα χαράς για την Ελλάδα - Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε" Κασσελάκης-Τάιλερ το "έκαψαν" σε γκέι μπαρ: "Μέρα χαράς για την Ελλάδα - Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε"

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood