Καρναβαλικό 3ήμερο στην Κομοτηνή | Τσικνοπέμπτη με δωρεάν σουβλάκια και κρασί-Θρακιώτικη Αποκριά-Παρέλαση

Στις 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου.
logo (4)

Η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των τριήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει.

Συγκεκριμένα:

  • Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου: Από τις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία “Ειρήνης”, η παραδοσιακή εκδήλωση της ημέρας με δωρεάν σουβλάκια, κρασί και χορό υπό τους ήχους των «Λαλητάδων Ροδόπης».
  • Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου: Από τις 8:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία “Ειρήνης”, το παραδοσιακό θρακιώτικο καρναβάλι του Συλλόγου Εβριτών Ροδόπης με περιπαικτική διάθεση και γλέντι και χορό γύρω από τη φωτιά υπό τους ήχους της «Εβρίτικης Ζυγιάς».
  • Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: Στις 7 μ.μ. μπροστά από το Τσανάκλειο Μέγαρο ξεκινά η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που με επικεφαλής τον σύλλογο Trelacademy και μέσω των οδών Δημοκρίτου και Ορφέως (όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων), θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία “Ειρήνης” για το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι της πόλης. Το KOM on PARTY σμίγει και φέτος τριάντα περίπου καρναβαλικές ομάδες από την Κομοτηνή, την Περιφέρεια ΑΜ-Θ αλλά και από γειτονικές χώρες, που ξεφαντώνουν μέχρι…να φέξει! Η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα παρελάσουν τα γκρουπ, θα γίνει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood