“Πρόοδος με πράξεις”, ήταν το μότο της “Κοινωνίας Πολιτών” που με επικεφαλής τον Γιάννη Γκαράνη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έλαβε την εντολή από τους δημότες να συνεχίσει στη διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής.

Και η ένταξη του σημαντικού έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιριακού συγκροτήματος όπου στεγάζονται το 1ο Γενικό Λύκειο και το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο της πόλης, προϋπολογισμού 2,5 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, στον χρηματοδοτικό σχεδιασμό του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, αποτελεί χαρακτηριστική απόδειξη της συνέπειας λόγων και έργων της διοικούσας παράταξης του Δήμου. 

Καρασταύρου: "Η ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου ΓΕΛ και 2ου ΕΠΑΛ, είναι μόνο η αρχή"“Είναι το πρώτο έργο που σχεδίασε, ωρίμασε, και εξασφάλισε χρηματοδότηση, η νέα δημοτική αρχή”, σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού, Δημήτρης Καρασταύρου, συμπληρώνοντας: “Έχουμε ωριμάσει και καταθέσει προτάσεις και σε άλλες Προσκλήσεις”.

Όπως υπογραμμίζει ακόμη ο κ. Καρασταύρου, “οι καρποί της δουλειάς μας άρχισαν να εμφανίζονται. Είναι η αρχή μιας δυναμικής πορείας. Συνεχίζουμε στον δρόμο που χαράξαμε όλα αυτά τα χρόνια, στον δρόμο των έργων και της δημιουργίας”.

Καρασταύρου: "Η ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου ΓΕΛ και 2ου ΕΠΑΛ, είναι μόνο η αρχή"
Γ. Γκαράνης-Δ. Καρασταύρου