“Καλή σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο, επιμονή, όνειρα, φιλοδοξίες, και τα βιβλία και οι μάσκες να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι των μαθητών”, ευχήθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών/Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή Aγιασμού στο 15ο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ΕΥΑΘ Α.Ε., ως φορέας που εποπτεύεται από το Υπουργείο Εσωτερικών/Μακεδονίας-Θράκης, μοίρασε στους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος βαμβακερές μάσκες πολλαπλών χρήσεων, ενώ ο κ. Καράογλου συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς για τις ιδιαιτερότητες με τις οποίες ξεκινά η νέα σχολική χρονιά.
b154f5a9 karaoglou agiasmos 2Απευθυνόμενος προς τους μαθητές ο Υφυπουργός σημείωσε:
“Καλή σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο, επιμονή, όνειρα και φιλοδοξίες. Ο κορωνοϊός δεν μπορεί να σταματήσει το ταξίδι της γνώσης ούτε την εκπαιδευτική διαδικασία, γι’ αυτό τα βιβλία και οι μάσκες πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας. Μείνετε ασφαλείς, παραμείνετε επιμελείς, προστατέψτε τους συμμαθητές και τους γονείς σας καθοδηγούμενοι από τους εκπαιδευτικούς σας. Η παιδεία και η υγεία είναι τα πολυτιμότερα αγαθά που συντροφεύουν τη ζωή σας και πυλώνας ανάπτυξης, ευημερίας, και προόδου μιας κοινωνίας. Η δική μου ευχή είναι μέσα από τη γνώση να εξελιχθείτε ως προσωπικότητες και τα επόμενα χρόνια να ηγηθείτε του μέλλοντος που όλοι οραματιζόμαστε για την πατρίδα μας”.