Καμπάνια ενημέρωσης για την κατανάλωση αλκοόλ από εφήβους, υλοποιεί η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης

«Σκέψου πριν πιείς - Μείνε ασφαλής».
Screenshot_1889

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και του πλάνου της για βιώσιμη ανάπτυξη, υλοποιεί καμπάνια ενημέρωσης για την κατανάλωση αλκοόλ.

Η πρωτοβουλία της με τίτλο «Σκέψου πριν πιείς – Μείνε ασφαλής», έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του ευρέως κοινού, όλων των ηλικιών, μέσα από διάφορες ενημερωτικές δράσεις.

“Η προώθηση της ασφαλούς και μετριοπαθούς κατανάλωσης οινοπνεύματος, και η πρόληψη της υπερκατανάλωσης και του εθισμού, με συνακόλουθη την πρόληψη των βλαβών και των συμπεριφορών που σχετίζονται με την υπερβολική κατανάλωση, αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας”, τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Φωκίων Μπακιρτζής.

Ιδιαίτερη βαρύτητα η καμπάνια δίνει στην ενημέρωση των ανήλικων ατόμων για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβική ηλικία, τόσο στην κοινωνική τους συμπεριφορά όσο και στον οργανισμό τους.

“Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από ανήλικους είναι συχνό φαινόμενο αφού το αλκοόλ είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη ουσία μεταξύ των νέων. Θεωρούμε χρέος μας μέσα από ενημερωτικές δράσεις να συμβάλλουμε στην αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους”, υπογραμμίζει ο κ. Μπακιρτζής.

Εν όψει των παραπάνω, και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ροδόπης, «ΟΡΦΕΑΣ», έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στα Γυμνάσιο και Λύκεια, όπου ειδικοί επιστήμονες ενημερώνουν τα παιδιά, και διανέμεται σχετικό φυλλάδιο.

Η πρώτη τέτοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής.

“Φιλοδοξούμε η πρωτοβουλία να ενταχθεί μόνιμα στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, «ΟΡΦΕΑΣ», ώστε το μήνυμα να φτάσει σε όλα τα σχολεία της περιοχής”, σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Φωκίων Μπακιρτζής.

Καμπάνια ενημέρωσης για την κατανάλωση αλκοόλ από εφήβους, υλοποιεί η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης

Καμπάνια ενημέρωσης για την κατανάλωση αλκοόλ από εφήβους, υλοποιεί η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης Καμπάνια ενημέρωσης για την κατανάλωση αλκοόλ από εφήβους, υλοποιεί η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης Καμπάνια ενημέρωσης για την κατανάλωση αλκοόλ από εφήβους, υλοποιεί η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης Καμπάνια ενημέρωσης για την κατανάλωση αλκοόλ από εφήβους, υλοποιεί η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood