“Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας” και φέτος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Η "Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας" διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία της με το Εργαστήριο Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι βιβλιοθήκες συντονίζουν τις δράσεις τους, και μικροί και μεγάλοι μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες στα κοινωνικά δίκτυα.
f4cbf79e-328756520-764805571738072-3088705796548524555-n

Φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε. 

Με σύνθημα “Από τη Γη ως τον Ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…” και κεντρικούς άξονες τη γνώση, την επιστήμη, τον πολιτισμό, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο, αυτό το καλοκαίρι οι τοπικές βιβλιοθήκες μετατρέπονται σε κυψέλες εξερεύνησης και δημιουργικότητας και μας προσκαλούν σε μια περιπλάνηση κάνοντας τον δικό μας “γύρο του κόσμου” και ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής στον πλανήτη.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής σας προσκαλεί να συμμετάσχετε εθελοντικά στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024. Η εθελοντική σας προσφορά θα είναι πολύτιμη για να εμπλουτιστούν οι δραστηριότητες και να προσφερθούν στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες μάθησης και έκφρασης.

Εάν διαθέτετε εξειδίκευση στη διδασκαλία, στη  ζωγραφική, στη θεατρική αγωγή, στη δημιουργική γραφή ή σε άλλες καλλιτεχνικές δεξιότητες, η συμμετοχή σας θα έχει σημαντικό αντίκτυπο.

Το χρονικό διάστημα που θα λάβουν χώρα οι δράσεις είναι από 17 Ιουνίου έως 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Θα δοθούν βεβαιώσεις στους εθελοντές που θα συμμετάσχουν.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 25310-22589, vivkomot@otenet.gr | Υπεύθυνη Προγράμματος: Αθανασία Καρανίκα

"Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας" και φέτος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood