Συνελήφθη στην Καβάλα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του συλληφθέντος, τον εντόπισαν να καλλιεργεί δύο φυτά κάνναβης, ύψους 20 εκατοστών και 1 μέτρου, εντός ολοκληρωμένου συστήματος καλλιέργειας φυτών σε εσωτερικό χώρο, το οποίο αποτελείτο από ειδικό θάλαμο καλλιέργειας, αυτοσχέδια ντουλάπα, ανακλαστήρες, λαμπτήρες, μετασχηματιστές, χρονοδιακόπτη, σύστημα εξαερισμού, ανεμιστήρες, συσκευή μέτρησης PH και φίλτρο.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν δέκα δοχεία και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 601 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Συνολικά κατασχέθηκαν 601 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο φυτά κάνναβης, το ολοκληρωμένο σύστημα για την καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικό χώρο και η ζυγαριά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

02d1c4f8 2 22 3ed8b482 1 75 9574b51e 3 15