Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού Παγκοσμίως η Έλενα Κουντουρά

Τέσσερα βραβεία κέρδισε η Ελλάδα στον διεθνή θεσμό PAΤWA International Awards.
BRABEIA1 (2)

Με το βραβείο της καλύτερης Υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως, βραβεύτηκε η Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Έλενα Κουντουρά, στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό PAΤWA International Awards που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνής έκθεσης τουρισμού ITB.

Τα PAΤWA International Awards απονέμονται κάθε χρόνο από την Ένωση Ταξιδιωτικών Συντακτών Ασίας -Ειρηνικού (PATWA) την τελευταία εικοσαετία στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η χώρα μας ήταν υποψήφια για πρώτη φορά και απέσπασε συνολικά τέσσερις διακρίσεις.

Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού Παγκοσμίως η Έλενα ΚουντουράΗ Έλενα Κουντουρά τιμήθηκε για το έργο της στον τουρισμό με την υψηλότερη διάκριση των PAΤWA International Awards, ως η καλύτερη Υπουργός Τουρισμού παγκοσμίως. Το βραβείο απένειμε στην κ. Κουντουρά ο τέως Γενικός Γραμματέας  του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, κ. Taleb Rifai, ο οποίος εξήρε το έργο της Υπουργού και τις μεγάλες επιτυχίες που απέδωσε η στρατηγική της την τελευταία τετραετία με συνεχόμενα ιστορικά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό.

Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού Παγκοσμίως η Έλενα ΚουντουράΗ κ. Κουντουρά παρέλαβε για την Ελλάδα και το βραβείο του καλύτερου προορισμού αναψυχής παγκοσμίως της PATWA“Best Leisure Destination” για το 2019, ενώ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, η Υπουργός τιμήθηκε στο πλαίσιο των PAΤWA International Awards από το Ινστιτούτο Γυναικών της Νότιας Ασίας (ISAW) με το βραβείο “Woman Αchiever” ως κορυφαία γυναίκα-ηγέτης στην ανάπτυξη του παγκόσμιου τουρισμού και για την έντονη κοινωνική της δράση σε θέματα γυναικών και παιδιών. Επίσης παρέλαβε από την Πρώτη Κυρία της Ισλανδίας, κ. ElizaJean Reid, σε ξεχωριστή τελετή των IIPTI Global Awards for Empowered Women in Tourism “CelebratingHer”, το βραβείο του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού (IIPTI) “Tourism Strategy & Resilience” για την επιτυχημένη τουριστική στρατηγική της Ελλάδας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood