Την καλημέρα του σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους απανταχού Έλληνες, στέλνει και σήμερα από τα Ευρωτουρκικά σύνορα του Έβρου, ο Πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Συνοριακών Φρουρών, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, διαμηνύοντας για μια ακόμη φορά με έμφαση πως “ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα”, και υπογραμμίζοντας την τιμητική αποστολή που έχει ανατεθεί από την Πολιτεία στον ίδιο και στους συναδέλφους του, της φύλαξης των συνόρων της πατρίδας.

cae4d0f2 evros gialamas 2Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του αναφέρει: 

Καλημέρα, καλημέρα.

Τιμή μου και υπερηφάνεια να υπηρετώ εδώ και είκοσι χρόνια σχεδόν από όλες τις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Έβρου μας. Με άξιες Συναδέλφισσες και άξιους Συναδέλφους να μοιραζόμαστε καλές και κακές στιγμές με κοινό σκοπό τη φύλαξη των συνόρων της χώρας μας.

Τιμή μου και υπερηφάνεια που βλέπω ανώτερους και κατώτερους Αξιωματικούς να είναι στην πρώτη γραμμή, εκεί που μερικές φορές γίνεται μάχη σώμα με σώμα.

Τιμή μου και υπερηφάνεια που ως Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου αγωνίζομαι και θα αγωνιστώ για τους Συναδέλφους μου στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Νομού μας.

2a07778a evros gialamas 1Τιμή μου και υπερηφάνεια που δείξαμε ως Εβρίτες την ομοψυχία μας, την αλληλεγγύη, τη συμπαράστασή μας στις δυνάμεις της Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τιμή μου και υπερηφάνεια για όλους τους απανταχού Έλληνες που μας στηρίζουν.

Τέλος άφησα, ένα χαμένο κομμάτι χρόνια τώρα του εαυτού μου, τους συγχωρεμένους γονείς μου που με προσέχουν από εκεί επάνω, τιμή και υπερηφάνεια για εσάς.

Λοιπόν, Μάγκες, ο Έβρος ΔΕΝ πέφτει με τίποτα, και το εννοώ. Συνεχίζουμε δυνατά να κρατάμε τα σύνορα μας, συνεχίζουμε…“.

b9a6af5b evros gialamas 3