Καλή Σαρακοστή με λαχταριστές νηστίσιμες νοστιμιές από «Τα Αδέρφια»

Όλα τα φαγητά παρασκευάζονται με αγνά υλικά, παρθένο ελαιόλαδο, θρακιώτικη μαγειρική τέχνη, σε σχολαστικά καθαρό περιβάλλον, χωρίς τη χρήση φούρνου μικροκυμάτων.
ΑΔΕΡΦΙΑ-ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ-ΑΡΧΙΚΗ

Άλλη μία Καθαρά Δευτέρα και ακόμη μία περίοδο Σαρακοστής, το Παραδοσιακό Εστιατόριο “Τα Αδέρφια” μας υποδέχεται με συνταγές νοστιμιάς και άψογη εξυπηρέτηση.

Για διανομές κατ’ οίκον κατά τις ώρες 12:00 – 17:00 εκτός Κυριακών, καλέστε στο 25310-20201. 

Από την Καθαρά Δευτέρα το παλαιότερο εστιατόριο της Κομοτηνής μας περιμένει με λαγάνα και ποικιλία σαρακοστιανών, θαλασσινών, λαδερών.

Καλή σας όρεξη! Καλή Σαρακοστή!

  • Με ιστορία πολλών δεκαετιών, το παλαιότερο εστιατόριο της Κομοτηνής προσφέρει σπιτικές γεύσεις από το 1935 και συνεχίζει…

Καλή Σαρακοστή με λαχταριστές…νηστισιμονοστιμιές από «Τα Αδέρφια»!Ένα μικρό μαγαζί, γραφικό, δίπλα στο ποτάμι που τότε διέρρεε όλη την πόλη. Ο πρόσφυγας από την Αδριανούπολη της Ανατολικής Θράκης έφερε μαζί τους όλες τις γευσιγνωσίες της γενέτειράς του. Γεύσεις και φαγητά από τη Θράκη και την Κωνσταντινούπολη. Το 1935 οι δύο γιοι του, Γεώργιος και Βασίλειος Κωφίδης, αναλαμβάνουν τη Διεύθυνσή του και ανοίγουν ένα καινούργιο εστιατόριο απέναντι από το παλαιό, το οποίο και ονομάζουν “Αδέρφια”. Με το μεράκι τους και όρεξη για δουλειά, καταφέρνουν να δημιουργήσουν σε λίγα χρόνια ένα εστιατόριο με πλούσια κουζίνα και πολυπληθή πελατεία. Τις επόμενες δεκαετίες το εστιατόριο γνωρίζει δόξες. Τη νόστιμη και πλούσια κουζίνα του γεύεται πολύς κόσμος – ανάμεσά τους, Βασιλείς, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, πολιτικοί, δικαστικοί, τοπικοί άρχοντες. Το 1975 το εστιατόριο αλλάζει ιδιοκτήτες. Νέοι ιδιοκτήτες είναι δύο νέοι, οι Ιωάννης Κουρτίδης και Ιωάννης Βαφειάδης οι οποίοι εργαζόταν στο εστιατόριο ως σερβιτόρος ο πρώτος και ως μάγειρας ο δεύτερος. Η παρουσία του εστιατορίου στον χώρο της εστίασης στην Κομοτηνή γίνεται μοναδική σε ποικιλία, ποιότητα και σέρβις. Η φήμη του εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα με τη σπιτική κουζίνα και τα ντόπια φαγητά του. Η όψη του αλλάζει εσωτερικά και εξωτερικά. Τα επόμενα χρόνια έως και σήμερα, τα “Αδέρφια” εδραιώθηκαν και συνεχίζουν να προσφέρουν στους Κομοτηναίους και στους επισκέπτες της πόλης, γεύσεις ελληνικές, θρακιώτικες, σπιτικές, τέτοιες που μόνο η παράδοση και η πείρα του θρυλικού αυτού εστιατορίου γνωρίζουν. Από το 2004 τη Διεύθυνση του εστιατορίου έχουν αναλάβει οι Νικόλαος Κουρτίδης και Ανέστης Βαφειάδης, γιοι των τελευταίων ιδιοκτητών, και συνεχίζουν…

 

Καλή Σαρακοστή με λαχταριστές νηστίσιμες νοστιμιές από «Τα Αδέρφια» Καλή Σαρακοστή με λαχταριστές νηστίσιμες νοστιμιές από «Τα Αδέρφια» Καλή Σαρακοστή με λαχταριστές νηστίσιμες νοστιμιές από «Τα Αδέρφια» Καλή Σαρακοστή με λαχταριστές νηστίσιμες νοστιμιές από «Τα Αδέρφια» Καλή Σαρακοστή με λαχταριστές νηστίσιμες νοστιμιές από «Τα Αδέρφια»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood