Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου

Βραβεύτηκαν διακριθέντες αθλητές.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Με πρωταγωνιστές της βραδιάς τους αθλητές που διακρίθηκαν στο πανευρωπαϊκό και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη ετήσια εκδήλωση-χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου Ζίτσου Κομοτηνής της Ακαδημίας Budo Academy Fighter΄s.
Το παρών έδωσαν ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση που δέχτηκαν, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης Γιάννης Μουρτίδης που πραγματοποίησαν και τις βραβεύσεις.
Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι: 
  • Βαγγέλης Χριστόπουλος για την 1η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα,
  • Αναστάσης Ράπτης για την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και την 5η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα,
  • Φώτης Γκαϊντατζής για τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα,
  • Οσμάν Σερχάν για την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα,
  • Δημήτρης Κεμπαρίδης για την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα,
  • Θοδωρής Χριστοφορίδης για την 7η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα,
  • Γιάννης Μαρινέλης, Νίκος Αβλαστιμίδης, Ασημένια Γιανναράκη, Θωμάς Κούνιος, Οσμάν Σεϊμέν, για τις πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2023.
Η βραδιά έκλεισε με κέφι και χορό, και με τα μέλη της καλύτερης Ακαδημία Ζίου-Ζίτσου της Κομοτηνής, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, να υπόσχονται πως “έτσι δεμένοι όλοι σαν οικογένεια θα φτάσουμε τον σύλλογό μας ακόμα πιο ψηλά”.
Budo academy FIGHTER’S P.Marinelis family
The first and the best Budo in town
Ελάτε με τους καλύτερους!
Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Καλεσμένος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Γκαράνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood