Κάλεσμα-Μήνυμα του Δημήτρη Χαρίτου για συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις 15 του Μάη

"Καλώ όλους να γίνουν μέρος της πολιτικής αλλαγής που έρχεται - Οι θεσμικοί ρόλοι που μας αποδίδουν τα μέλη και η κοινωνία, δεν αποτελούν αξιώματα αλλά θέσεις μεγάλης ευθύνης".
Screenshot_1672

Εν όψει της εκλογικής διαδικασίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. την Κυριακή 15 Μαΐου, για την εκλογή του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα αλλά και μελών της Κεντρικής Επιτροπής, ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου, απευθύνει κάλεσμα:

“Την Κυριακή 15 Μάη ο δημοκρατικός προοδευτικός κόσμος της Ροδόπης έχει τη δυνατότητα να στείλει ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής για να γυρίσει σελίδα ο τόπος, να απαλλαγεί ο λαός μας από την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει. 

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες, τους νέους μας, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, να πάρουν μαζικά μέρος σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας, είτε είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., είτε δεν είναι.

Καλώ όλους να γίνουν μέρος της πολιτικής αλλαγής που έρχεται, να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα.

Να πάρουν την προοδευτική παράταξη στα χέρια τους για να χτίσουμε ένα κόμμα της σύγχρονης αριστεράς, ανοιχτό και δημοκρατικό, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα παίρνοντας τις τύχες του τόπου στα δικά μας χέρια”.

Κάλεσμα-Μήνυμα του Δημήτρη Χαρίτου για συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις 15 του Μάη

  • Ταυτόχρονα ο κ. Χαρίτου παρουσιάζει και τη δική του υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος:

“Καταθέτω την υποψηφιότητά μου για την Κ.Ε. με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης, και αισθάνομαι την ανάγκη να γνωστοποιήσω μερικά πράγματα για τον εαυτό μου.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κομοτηνή. Από τα νεανικά μου χρόνια δραστήριο στέλεχος του φοιτητικού κινήματος, μέλος Κ.Σ. ΕΦΕΕ, Γραμματέας ΦΕΑΠΘ. Έκτοτε, αδιάλειπτα παρών στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες μέσα από συλλογικότητες, με σημαντικούς σταθμούς την εκλογή μου το 2010 στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜ-Θ και στη Βουλή τον Ιούλιο του 2019. Με επαγγελματική πορεία 32 χρόνων ως ιδιώτης γεωτεχνικός στα γεωργικά εφόδια, συνυφασμένη με μια πολιτική διαδρομή όπου εναλλάσσονταν οι δυσκολίες με τις επιτυχίες, οι νίκες με τις ήττες, οι χαρές με τις λύπες. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, του ΣΥΡΙΖΑ, γραμματέας επί σειρά ετών Ροδόπης, μέλος Κ.Ε. και υποψήφιος βουλευτής από το 1996.
Θεωρώ ότι οι θεσμικοί ρόλοι που μας αποδίδουν τα μέλη, δεν αποτελούν αξιώματα, αλλά θέσεις μεγάλης ευθύνης. Τον θεσμικό ρόλο του βουλευτή που μου απέδωσε η κοινωνία, τον υπηρετώ με συνέπεια και αποφασιστικότητα με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και του χώρου μας.
Στην κρίσιμη πολιτική συγκυρία, είναι ευθύνη όλων με τις επιλογές μας για ένα ανοικτό σύγχρονο, δημοκρατικό, αριστερό κόμμα, να δώσουμε ελπίδα και όραμα στην κοινωνία.
Δηλώνω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών σε όλη αυτή τη γοητευτική διαδρομή που όλοι μας επιλέξαμε να βαδίσουμε μαζί!”.
Κάλεσμα-Μήνυμα του Δημήτρη Χαρίτου για συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις 15 του Μάη Κάλεσμα-Μήνυμα του Δημήτρη Χαρίτου για συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις 15 του Μάη
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood