Κάλεσμα στήριξης του υποψήφιου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωστή Σιμιτσή, απηύθυνε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά από την Αλεξανδρούπολη όπου βρίσκεται για διήμερη περιοδεία.

Η κ. Γεννηματά πραγματοποίησε πολιτική ομιλία με την οποία περιέγραψε τη συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση ως τη βασική προϋπόθεση για να πετύχει το πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ. “Πιστεύουμε στην ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση και στο πρόγραμμά μας προβλέπουμε την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων και πόρων σε Περιφέρειες και Δήμους. Με αυτό ως κριτήριο στηρίζουμε εκείνες τις αυτοδιοικητικές προσπάθειες που έχουν τα εχέγγυα να συμβάλλουν στην ανάπτυξη των περιοχών τους και προέρχονται από πλατιά συμπόρευση κοινωνικών δυνάμεων. Τέτοια προσπάθεια στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης είναι ο συνδυασμός “Περιφέρεια σε Δράση” με επικεφαλής τον Κωστή Σιμιτσή ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά.

Επίσης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε από το ακροατήριο να είναι σε εγρήγορση για τις επικείμενες εκλογικές μάχες, λέγοντας: “Από εδώ από τη Θράκη, από την Αλεξανδρούπολη, σας καλώ όλες και όλους να ξεκινήσουμε τη μεγάλη ανατροπή υπέρ του Κινήματος Αλλαγής σε όλες τις κάλπες που έρχονται το 2019. Πάρτε την παράταξη στα χέρια σας να τη σηκώσουμε όρθια και μαζί της να ορθώσουμε τη Μακεδονία και την Ελλάδα”.