Κάλεσμα Οντέρ Μουμίν σε “Δημοκρατική Συνεργασία” και “Λαϊκή Συσπείρωση”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου οριοθετεί ως εκλογικό στόχο της δεύτερης Κυριακής το ποσοστό του 71,5%.
ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ - Αντίγραφο

Κάλεσμα στήριξης της υποψηφιότητάς του, προς τις παρατάξεις της “Δημοκρατικής Συνεργασίας” του Καδή Ισμέτ, και της “Λαϊκής Συσπείρωσης” του Παναγιώτη Σπορίκη, απευθύνει με δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης “Εμπρός” Οντέρ Μουμίν, εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στον Δήμο Ιάσμου.

Μάλιστα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου θέτει ως εκλογικό στόχο το ποσοστό του 71,50% που αποτελεί και το άθροισμα των ποσοστών που έλαβαν οι εν λόγω τρεις συνδυασμοί στον πρώτο γύρο (“Εμπρός” 42,96%, “Δημοκρατική Συνεργασία” 25,30%, “Λαϊκή Συσπείρωση” 3,25%).

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του τονίζει:

“Ευχαριστώντας από καρδιάς όλους τους δημότες του Δήμου Ιάσμου που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αγκαλιάζω τους συνδυασμούς “Δημοκρατική Συνεργασία” και “Λαϊκή Συσπείρωση” και τους ψηφοφόρους τους, οριοθετώντας τον εκλογικό στόχο της δεύτερης Κυριακής στο 71,50%”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood