Κάλεσμα του Γιάννη Γκαράνη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στον Δήμο Κομοτηνής:

“Συνδημότισσες και συνδημότες.

Εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, απευθύνομαι σε όλους σας, πρώτα απ’ όλα για να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου. Να σας ευχαριστήσω για το σπουδαίο και μεγάλο ποσοστό με το οποίο τιμήσατε την παράταξή μας, την «Κοινωνία Πολιτών». Είναι η επιβράβευση της δουλειάς που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι εμείς, ως ομάδα, με επικεφαλής τον σημερινό δήμαρχο, τον Γιώργο Πετρίδη, εργαστήκαμε με συνέπεια και σεβασμό στον συνδημότη μας.

Και να σας ζητήσω να μας εμπιστευτείτε ξανά την επόμενη Κυριακή. Να εμπιστευτείτε με την ψήφο σας όλους εμάς που αποτελούμε την «Κοινωνία Πολιτών». Όλους εμάς που αποδείξαμε ότι έχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις, αλλά και τη φρεσκάδα για να συνεχίσουμε με νέα ορμή την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Κομοτηνής.

Απευθύνομαι σε όλους σας και σας καλώ να υπερψηφίσετε το όραμά μας. Να μας δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Να στηρίξετε για τρίτη φορά την παράταξη που επανέφερε τη σταθερότητα στον Δήμο μας.

Γιατί ο τόπος μας αξίζει συνεχώς καλύτερες μέρες.

Δεν αξίζει πισωγυρίσματα και αδιέξοδες πολιτικές.

Η «Κοινωνία  Πολιτών», και εγώ ως επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, είμαστε εδώ, μαζί σας.

Και σας ζητούμε να μας δώσετε την πολιτική σας έγκριση για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Κομοτηνή που θέλουμε. Μια Κομοτηνή που θα έχει στο επίκεντρό της τους ανθρώπους της, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Μια Κομοτηνή με αληθινά αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Την Κομοτηνή που όλοι αξίζουμε.

Σας καλώ να προσέλθετε μαζικά στην κάλπη.

Η Κομοτηνή έχει ανάγκη από μια ισχυρή διοίκηση που θα σέβεται τους πολίτες της.

Σας καλούμε να συστρατευτείτε και να συμπορευτείτε μαζί μας. Σας καλούμε να εμπιστευτείτε την πρότασή μας. Μια πρόταση που πατά γερά στα θεμέλια της πολιτικής εμπειρίας, της εντιμότητας, της διαφάνειας, της σοβαρότητας, αλλά και των νέων ιδεών”.