Καιρός | Αμετάβλητος την πρώτη εβδομάδα του 2024 – Πότε αναμένονται βροχές

Σύμφωνα με τα Καιρικά Νέα Θράκης.
3634305

Μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο facebook, τα Καιρικά Νέα Θράκης εξελίσσονται: κατ’ αρχήν με τη σύσταση συλλόγου, και εν συνεχεία με τη δημιουργία ιστοσελίδας όπου θα αναρτώνται, οι προγνώσεις της ομάδας, φωτογραφίες αναγνωστών, και ό,τι αφορά τα καιρικά δεδομένα της Θράκης.

Η πρώτη πρόγνωση για το 2024, που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο: 

“Μετά την ανάπαυλα με τις καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις ημέρες των εορτών, τον Ιανουάριο ο καιρός φαίνεται να αποκτά και πάλι ενδιαφέρον. 

Στην εικόνα 1 βλέπουμε την εξέλιξη του καιρού των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με το διάγραμμα θερμοκρασίας (πάνω) δεν διαφαίνεται κάποια ουσιαστική αλλαγή μέχρι και τη Δευτέρα 8/1. Αντίθετα, στο διάγραμμα υετού (κάτω) διακρίνονται οι πρώτες βροχές για το 2024 από το βράδυ του Σαββάτου των Θεοφανείων και την Κυριακή 7/1.

Στην εικόνα 2 (χάρτης θερμοκρασιών) παρατηρούμε πολύ ψυχρές αέριες μάζες με μπλε-μωβ χρώμα από την περιοχή της βορειοανατολικής Ευρώπης, οι οποίες την ερχόμενη εβδομάδα θα κινηθούν νοτιότερα. Με τα σημερινά προγνωστικά δεδομένα δεν είναι ξεκάθαρο σε τι βαθμό θα επηρεαστεί η χώρα μας, ή, εάν αυτές οι ψυχρές αέριες μάζες συνδυαστούν και με υετό. Παρακολουθούμε την εξέλιξη και εννοείται ότι θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την πορεία του καιρού”.

Καιρός | Αμετάβλητος την πρώτη εβδομάδα του 2024 - Πότε αναμένονται βροχές Καιρός | Αμετάβλητος την πρώτη εβδομάδα του 2024 - Πότε αναμένονται βροχές

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood