Καινούριο αναρροφητικό σάρωθρο απέκτησε ο Δήμος Κομοτηνής

Μέσω του προγράμματος "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ".
received_1046740032443602

Ο Δήμος Κομοτηνής συνεχίζοντας την ανανέωση του στόλου των οχημάτων του, προμηθεύτηκε ένα καινούριο αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες καθαριότητας του συνόλου της επικράτειας του Δήμου.

Από χθες, 19 Οκτωβρίου 2020, το νέο μηχάνημα, με χωρητικότητα κάδου σαρωμάτων από 5 έως 6 κυβικά μέτρα, χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Καινούριο αναρροφητικό σάρωθρο απέκτησε ο Δήμος ΚομοτηνήςΤο σάρωθρο εκτελεί εργασίες καθαρισμού από απόβλητα δημοτικών εκτάσεων και οδών εντός κι εκτός των οικισμών στα διοικητικά όρια του Δήμου Κομοτηνής.

Η προμήθεια του αναρροφητικού σαρώθρου έγινε μέσα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στις 200.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Καινούριο αναρροφητικό σάρωθρο απέκτησε ο Δήμος Κομοτηνής“Η δημοτική αρχή αντιλαμβανόμενη τόσο την αδυναμία των υπαρχόντων σαρώθρων να καλύψουν το σύνολο της έκτασης του Δήμου Κομοτηνής, όσο και την δαπανηρή επισκευή τους λόγω παλαιότητας, προχώρησε στην αξιοποίηση ενός σημαντικού χρηματοδοτικού εργαλείου για την τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος”, σημειώνει ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

Καινούριο αναρροφητικό σάρωθρο απέκτησε ο Δήμος Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood