Λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη άνοιξαν τέσσερις άνδρες, οι οποίοι πιάστηκαν να παίζουν «21» το βράδυ της Δευτέρας, στην Κεραμωτή Καβάλας.

Μπορεί τα τυχερά παιχνίδια με χαρτιά να έχουν καθιερωθεί ως έθιμο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όμως τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου δεν προσφέρεται αντίστοιχη δικαιολογία.

Έτσι, οι τέσσερεις άνδρες, όπως και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού όπου διενεργούταν το τυχερό παιχνίδι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. Οι συλληφθέντες είναι όλοι τους ημεδαποί, ηλικίας 43, 40, 34, 31 και 30 ετών, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα ιδιοκτησίας του 34χρονου, όπου εντόπισαν τους άλλους τέσσερις δράστες να διενεργούν παράνομα το τυχερό παίγνιο «21».

Στο τραπέζι όπου διενεργούνταν το τυχερό παίγνιο και τους χώρους του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος μαρκών, μία βαλίτσα μεταφοράς μαρκών, μία τράπουλα και ένα σημειωματάριο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.