Μεγάλα γαλάζια μπαλόνια “πρόδιδαν” το όνομα του νεοφώτιστου: Αυγερινός.

Τον πρωτότοκο γιο τους βάφτισαν τον προηγούμενο μήνα, ο Γιώργος Γελάτος και η Χριστίνα Καλογεράκη.

5b12e680 vaftisi gelatou 22Τρισευτυχισμένη νονά του, η θεία του, Ελένη Γελάτου.

Το μυστήριο τέλεσε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καρυδιάς, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες έφεραν την “υπογραφή” του “Χαμόγελου του Παιδιού”. Τον καλαίσθητο στολισμό επιμελήθηκε η Στέλλα Μάντσιου, ενώ στους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν παγωτίνια και γλυκίσματα από το ζαχαροπλαστείο “Το σπίτι του γλυκού”. Ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο “Chris & Eve”.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, που ευχήθηκαν στον μικρό Αυγερινό, στους ευτυχείς γονείς του και στην άξια νονά του, διακρίναμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και τη σύζυγό του Νόπη Μαρουφίδου, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κομοτηνής και εξάδελφο της οικογένειας Γελάτου, Δημήτρη Καρασταύρου, τον πρώην αντιδήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Ζηλούδη, την πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης Ιωάννα Χατζηαντωνίου, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης Δημήτρη Λουρίκα, τη συμβολαιογράφο Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, τον οικονομολόγο και νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Κομοτηνής Χρήστο Νάκο και τη σύζυγό του Μαρία Ιωάννου, τον μαθηματικό Αθανάσιο Λιπορδέζη και τη σύζυγό του και εξαδέλφη της οικογένειας Γελάτου, Πανδώρα Αλμπανίδου, τον Αριστείδη και τη Βούλα Μπαμπασίδου, τον δικηγόρο και θείο της μητέρας του νεοφώτιστου, Ντίνο Μορφακίδη, τον νομικό Χρήστο Μορφακίδη, τη νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλο Κομοτηνής Αθηνά Ναβροζίδου, τη μικροβιολόγο Βούλα Μαρινίδου, την ιδιοκτήτρια του Stefanel Μάγδα Κυριακίδου.

Το inkomotini.news εύχεται ο Αυγερινός να έχει πάντα υγεία και φώτιση, και οι γονείς του και η νονά του να τον καμαρώνουν.

Photogallery

c0ac900f vaftisi gelatou 10