Και στον σχεδιασμό του “Γρύπα” συμμετέχει το ΔΠΘ

Στο πλαίσιο του έργου το ΔΠΘ θα συνεργαστεί με ερευνητικές ομάδες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και φυσικά με την ΕΑΒ.
323437606_713878176776220_1938374343798531711_n
Σήμερα στο Yπουργείο Oικονομικών o Πρύτανης του ΔΠΘ Φώτης Μάρης υπέγραψε τη σύμβαση για το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα “Γρύπας” με την ΕΑΒ, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Είναι η δεύτερη σύμβαση, μετά από εκείνη του πετυχημένου προγράμματος «Αρχύτας», για την έρευνα, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και βιομηχανική παραγωγή του πρώτου ελληνικού Αυτόνομου Εναέριου Οχήματος Πολλαπλών Χρήσεων.
Στο πλαίσιο του έργου το ΔΠΘ θα συνεργαστεί με ερευνητικές ομάδες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και φυσικά με την ΕΑΒ.
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ερευνητική μας ομάδα αποτελούμενη από τον Καθηγητή Αντώνη Γαστεράτο, τον Καθηγητή Γεώργιο Συρακούλη, και τον πρόεδρο του ΤΗΜΜΥ, αναπληρωτή Καθηγητή Νίκο Παπανικολάου για την ανάληψη ενός τόσο σημαντικού έργου αποδεικνύοντας ότι η εφαρμοσμένη έρευνα και η καινοτομία είναι σε υψηλά στάνταρντ στο ΔΠΘ”, τονίζει ο κ. Μάρης και προσθέτει: “Συνεχίζουμε με αξιοπιστία, ποιότητα, και μέσα στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα, την έρευνα, συνδέοντάς την με την πραγματική οικονομία για την ασφάλεια της πατρίδας”.
Και στον σχεδιασμό του "Γρύπα" συμμετέχει το ΔΠΘ Και στον σχεδιασμό του "Γρύπα" συμμετέχει το ΔΠΘ Και στον σχεδιασμό του "Γρύπα" συμμετέχει το ΔΠΘ Και στον σχεδιασμό του "Γρύπα" συμμετέχει το ΔΠΘ Και στον σχεδιασμό του "Γρύπα" συμμετέχει το ΔΠΘ
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood