Μια σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της “Κοινωνίας Πολιτών”, γνωστοποιήθηκε προ ολίγου.

Συγκεκριμένα, στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, προστέθηκε ο 46χρονος με πλούσιο βιογραφικό καθηγητής πληροφορικής, Αναστάσιος (Τάσος) Παπαδόπουλος.

Ο Τάσος Παπαδόπουλος στην "Κοινωνία Πολιτών" του Γιάννη ΓκαράνηΟ Τάσος Παπαδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Αποφοίτησε από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και από το 1999 διδάσκει στη Β΄θμια Εκπ/ση ως Καθηγητής Πληροφορικής. Σήμερα είναι Τομεάρχης Πληροφορικής και Οικονομίας/Διοίκησης στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κομοτηνής.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στις Διεθνείς Οικονομικές και Επιχειρηματικές Σχέσεις από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ (Α΄ Βραβείο Αριστείας).

Κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Υπότροφος Αριστείας), και MBA (Master of Business Administration) από το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby.

Παρακολουθεί εξ αποστάσεως Πρόγραμμα του East University of London στην ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων και την ηλεκτρονική εγκληματολογία.

Υπήρξε επιμορφωτής εκπαιδευτικών στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, και συμμετέχει με Projects που οργανώνει με συναδέλφους του σε Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Erasmus+.

Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΔΠΘ με αντικείμενο τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και την Ηγεσία στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Πρώην καλαθοσφαιριστής, είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Γ΄ κατηγορίας.

Πιστεύει στην αναβάθμιση και προβολή της Κομοτηνής σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική πόλη, ιδανική να ζεις και να εργάζεσαι.

Ο Τάσος Παπαδόπουλος στην "Κοινωνία Πολιτών" του Γιάννη Γκαράνη