Και ο Ρεσήτ Ριτβάν με τον Απόστολο Ιωάννου

"Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εξελίξεις και η νέα εποχή που έρχεται στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, απαιτούν νέο πνεύμα, νέο μοντέλο διοίκησης, νέους ορίζοντες, που θα ανοίξουν σε συνέργεια με όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες μας".
Screenshot_1011
Και ο Ρεσήτ Ριτβάν από τα Άμφια, προστίθεται στην ομάδα της παράταξης της “Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών” του Απόστολου Ιωάννου εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.
Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, συντάσσεται με τον Απ. Ιωάννου, ο οποίος επισημαίνει: “Εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εξελίξεων στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, δημιουργούμε μια παράταξη που με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των μελών της θα σηματοδοτεί μια διοίκηση με φρέσκιες ιδέες, σύγχρονη ματιά, επάρκεια γνώσεων, πολύτιμη εμπειρία, και πάνω από όλα με όραμα για μια νέα εποχή στην οποία ο Δήμος μας και ο τόπος μας θα πρωταγωνιστούν. Η νέα εποχή που έρχεται απαιτεί νέο πνεύμα, νέο μοντέλο διοίκησης, νέους ορίζοντες που θα ανοίξουν σε συνέργεια με όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες μας“.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood