Και ο Γιάννης Κάζης με τον Απόστολο Ιωάννου

Απόστολος Ιωάννου: "Η νέα εποχή που έχει ανάγκη ο τόπος μας περνά μέσα από την αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας προκειμένου αυτός να καταστεί πρωταγωνιστής, υπολογίσιμος, και πρωτοπόρος σε τομείς που αφορούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, ώστε όλοι οι κάτοικοι να είναι συμμέτοχοι και ωφελούμενοι μιας βιώσιμης, σύγχρονης. ευρέως αναγνωρίσιμης, ανάπτυξης". 
Screenshot_897
Και ο Γιάννης Κάζης από τους Προσκυνητές, επέλεξε να συμπορευθεί με τον Απόστολο Ιωάννου εν όψει των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών.
Πρόκειται για έναν νέο που υπηρετεί ως στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ συγχρόνως δραστηριοποιείται και στη γεωργία. 
“Η συμμετοχή του στον συνδυασμό μας, δίνει τη βεβαιότητα της υπεροχής στους Προσκυνητές και αποτελεί εγγύηση για τη μετεκλογική μας θητεία”, σημείωσε ο κ. Ιωάννου και πρόσθεσε:
“Εισερχόμενοι στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Οκτωβρίου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να δυναμώνουμε συνεχώς την παράταξή μας καθώς μετά τις εκλογές μας περιμένει πολλή δουλειά. Η νέα εποχή που έχει ανάγκη ο τόπος μας περνά μέσα από την αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας προκειμένου αυτός να καταστεί πρωταγωνιστής, υπολογίσιμος, και πρωτοπόρος σε τομείς που αφορούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, ώστε όλοι οι κάτοικοι να είναι συμμέτοχοι και ωφελούμενοι μιας βιώσιμης, σύγχρονης. ευρέως αναγνωρίσιμης, ανάπτυξης”. 
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood