Και ηλεκτρονικά μπορούν πλέον οι πολίτες να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους – πρωινά και απογευματινά – στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου, www.pgna.gr, καθώς και από τον ιστότοπο www.14500.gr και είναι απαραίτητο οι πολίτες να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Σε περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης του ραντεβού από το νοσοκομείο, ο πολίτης ειδοποιείται με sms. Επιπλέον την παραμονή του ραντεβού του ο πολίτης λαμβάνει επίσης sms υπενθύμισης.

Πάντως, εξακολουθούν να ισχύουν και οι παρακάτω τρόποι για τον προγραμματισμό των ραντεβού:

  • με φυσική παρουσία στη γραμματεία του νοσοκομείου.
  • τηλεφωνικά καλώντας τους αριθμούς 25513-52461 και 25513-52465 από Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 08:00–14:00 καθώς και στο 14500 όλες τις μέρες της εβδομάδος όλο το 24ωρο.

“Με την αναβάθμιση της υπηρεσίας ραντεβού προσβλέπουμε στη βελτίωση της εμπειρίας του πολίτη κατά την αλληλεπίδρασή του με το νοσοκομείο μας, στη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων ραντεβού στο νοσοκομείο, και στη μείωση του κόστους και του χρόνου εξυπηρέτησης του πολίτη”, σημειώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ευάγγελος Ρούφος.