Και η Κυριακή Ζαραβάτη με τον Απόστολο Ιωάννου

Απόστολος Ιωάννου: "Έχουμε πολλά να κάνουμε από την επομένη των εκλογών".
Screenshot_981
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προσθήκες δυναμικών γυναικών στον συνδυασμό της “Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών” του Απόστολου Ιωάννου στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.
Τις τελευταίες ώρες, και η Κυριακή Ζαραβάτη από την Ξυλαγανή, επέλεξε να συμπορευτεί με τον κ. Ιωάννου εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Η κ. Ζαραβάτη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη διαχείριση αποβλήτων, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΓΕΩΤΕΕ Θράκης, μέλος του Δ.Σ. της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης “ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΣ”, υπάλληλος της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.
Για μια “εξαιρετική γυναικεία παρουσία, με πλούσιο βιογραφικό”, που “συντάσσεται με τον συνδυασμό μας προκειμένου να στηρίξει την μετεκλογική μας θητεία”, κάνει λόγο ο κ. Ιωάννου και προσθέτει:
“Έχουμε πολλά να κάνουμε από την επομένη των εκλογών. Γι΄ αυτό και δημιουργούμε ομάδα συνεργατών που με γνώση, κατάρτιση και εμπειρία, και με το βλέμμα στραμμένο στη νέα εποχή που πρέπει να οδηγηθεί ο τόπος μας, θα δουλέψουν με σεβασμό σε κάθε συμπολίτη, με μεθοδικότητα, με αποτελεσματικότητα. Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών αξίζει πολλά περισσότερα από αυτά στα οποία τον έχει περιχαρακώσει η σημερινή διοίκηση με τις ξεπερασμένες νοοτροπίες της και τους παλαιοκομματικούς τακτικισμούς και αποκλεισμούς”.   
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood