Και η Αθηνά Βασιλούδη με τον Απόστολο Ιωάννου

Απόστολος Ιωάννου: "Αδήριτη η ανάγκη να υπάρξει αλλαγή σελίδας, αλλαγή πλεύσης και ρότας, αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς. Είναι αναγκαίο όσο ποτέ, από τα παρωχημένα, τα παλαιοκομματικά εργαλεία διοίκησης, να περάσουμε σε μια σύγχρονη, ανθρωποκεντρική, τεχνοκρατική, εξωστρεφή και όχι περίκλειστη, με ενσυναίσθηση διοίκηση, οργάνωση και λειτουργία του Δήμου, που θα αφορά όλους τους δημότες ανεξαιρέτως, που θα σέβεται όλους τους κατοίκους και όλους τους επισκέπτες του τόπου μας". 
Screenshot_948
Με μια ακόμη ισχυρή γυναικεία προσθήκη ενισχύθηκε η παράταξη της “Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών” του Απόστολου Ιωάννου στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών.
Ο λόγος για την Αθηνά Βασιλούδη από την Ξυλαγανή, εργαζόμενη στον τομέα της υγείας, που διαμένει στον τόπο της και έχει να επιδείξει έντονη κοινωνική και πολιτισμική δράση μέσα από τη συμμετοχή της στους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.
“Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο της είμαστε βέβαιοι ότι θα την αναδείξουν ως βασικό συντελεστή για την επιτυχία μας στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη, αλλά και στη μετεκλογική μας θητεία”, επισήμανε ο κ. Ιωάννου, προσθέτοντας:
“Συνεχίζουμε αταλάντευτα προς την κάλπη των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, δυναμώνοντας τον συνδυασμό μας και με το βλέμμα στην επόμενη μέρα του Δήμου μας όπου είναι αδήριτη η ανάγκη να υπάρξει αλλαγή σελίδας, αλλαγή πλεύσης και ρότας, αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς. Είναι αναγκαίο όσο ποτέ, από τα τετριμμένα, τα παρωχημένα, τα παλαιοκομματικά εργαλεία διοίκησης,  να περάσουμε σε μια σύγχρονη, ανθρωποκεντρική, τεχνοκρατική, εξωστρεφή και όχι περίκλειστη, με ενσυναίσθηση, διοίκηση, οργάνωση και λειτουργία του Δήμου, που θα αφορά όλους τους δημότες ανεξαιρέτως, που θα σέβεται όλους τους κατοίκους και όλους τους επισκέπτες του τόπου μας”. 
Και η Αθηνά Βασιλούδη με τον Απόστολο Ιωάννου    
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood