Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες ολοένα και αυξάνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στον Απόστολο Ιωάννου και η αποδοχή του προγράμματός του για τη νέα εποχή στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.
376676478_7275967075764356_5093031627904860369_n (1)

Μετά την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο, όπου η θερμή υποδοχή του από τους κατοίκους έστειλε το πρώτο ηχηρό μήνυμα νίκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, Απόστολος Ιωάννου, πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», φίλους και συνεργάτες, επισκέφθηκε τους οικισμούς Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο και Έβρενο, και παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματός του για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου.

Ο κ. Ιωάννου έτυχε ξανά θετικότατης υποδοχής από τους παρευρισκόμενους πολίτες, οι οποίοι, μαζί με τους ειδικούς προβληματισμούς για τους οικισμούς τους, εξέφρασαν και την αγανάκτηση και την απογοήτευσή τους για την αδιαφορία που βιώνουν από τη νυν δημοτική αρχή.

Τόνισαν την ανάγκη να υπάρχει αξιόπιστη, ικανή και αποτελεσματική δημοτική αρχή, με έγνοια για τα ζητήματα που τους απασχολούν. «Μας έχουν κουράσει τα λόγια και το χάιδεμα των αυτιών, ελπίζουμε στην αλλαγή», ακούστηκε χαρακτηριστικά από πλευράς των κατοίκων.

Ο κ. Ιωάννου ζήτησε τη στήριξή τους και δεσμεύτηκε για διαρκή και ειλικρινή διάλογο και μετά την εκλογική αναμέτρηση, ώστε οι ίδιοι και οι κοινότητές τους να μην αποξενώνονται από τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου και να εξυπηρετούνται φιλικά και αποτελεσματικά.

Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου, και από Κίζαρι, Νέα Σάντα, Ιάσιο, Έβρενο

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood