Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο

Ο κ. Ιωάννου έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες, οι οποίοι του επεσήμαναν την απογοήτευσή τους από τη χρόνια αδράνεια και αδιαφορία της τωρινής δημοτικής αρχής, ιδιαίτερα σε ζητήματα της καθημερινότητάς τους.
20230920_192625

Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου πλαισιωμένος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, συνεργάτες και φίλους του συνδυασμού του, «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών».

Αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις αγωνίες των κατοίκων, ο κ. Ιωάννου παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματός του για την επόμενη μέρα της περιοχής.

Ο κ. Ιωάννου έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες, οι οποίοι του επεσήμαναν την απογοήτευσή τους από τη χρόνια αδράνεια και αδιαφορία της τωρινής δημοτικής αρχής, ιδιαίτερα σε ζητήματα της καθημερινότητάς τους.

Εξέφρασαν, δε, τη βάσιμη ελπίδα τους, ότι η διαφαινόμενη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου θα σηματοδοτήσει μια ριζικά βελτιωμένη κατάσταση στα ζητήματα που απασχολούν όλους τους δημότες.

Υπογράμμισαν τέλος στον κ. Ιωάννου την εμπιστοσύνη που έχουν στο ενδιαφέρον του για τα προβλήματά τους και το πρόγραμμα του συνδυασμού του.

Ο κ. Ιωάννου δεσμεύτηκε ότι θα τιμήσει την εντολή που θα του δώσουν οι πολίτες με την ψήφο τους και διαβεβαίωσε ότι ήδη το πρόγραμμα του συνδυασμού του μεριμνά για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου και ότι θα εξασφαλίσει έναν διαρκή και εποικοδομητικό διάλογο και μετά την εκλογική αναμέτρηση, ώστε να μην αποξενώνεται η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου από την καθημερινότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες των οικισμών του, καθώς αυτό συνιστά και το θεμέλιο της νέας εποχής για τον τόπο.

Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο

Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο Ηχηρό μήνυμα νίκης Ιωάννου από την πρώτη του προεκλογική περιοδεία σε Πάμφορο, Αμάραντα, Βάκο και Ίσαλο

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood