«Ήταν ένας εφιάλτης για 20 ώρες» | Τα «απόνερα» των παλινωδιών με την ύδρευση στην Μαρώνεια

maroneia

Η Μαρώνεια και φέτος λέει το νερό… νεράκι, όπως αναδείξαμε σε πρόσφατα ρεπορτάζ μας, με τις συνέπειες της απουσίας ομαλής υδροδότησης να τις πληρώνουν, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους, και οι τουριστικές επιχειρήσεις και οι επισκέπτες της περιοχής.

Ενδεικτικό όμως τη ζημιάς που προκαλείται από την ασυνέπεια της δημοτικής αρχής, είναι ότι αρκετοί επισκέπτες όχι μόνο φεύγουν αγανακτισμένοι, αλλά «επιστρέφουν» στις διαδικτυακές πλατφόρμες για να μοιραστούν τις αλγεινές εμπειρίες τους. Είναι τα «απόνερα» όλης αυτής παλινωδίας που δυστυχώς κάνουν μόνιμη ζημιά στο τουριστικό προϊόν της Μαρώνειας.

Αρκεί να διαβάσει κανείς την παρακάτω κριτική που έγραψε τουρίστρια στην ιστοσελίδα τοπικού ξενοδοχείου, βαθμολογώντας με «1» την εμπειρία της διαμονής της, για λόγους που έχουν να κάνουν με την πολύωρη διακοπή της υδροδότησης. «Ήταν ένας εφιάλτης για 20 ώρες» αναφέρει χαρακτηριστικά και σημειώνει δηκτικά την απουσία οποιασδήποτε ενημέρωσης σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης του προβλήματος. Ενημέρωση που φυσικά όφειλε να κάνει ο Δήμος προς τους κατοίκους, τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους πελάτες τους…

Στο ίδιο σχόλιο-κριτική, η αλλοδαπή τουρίστρια δηλώνει ότι δεν θα ξαναπάει στο ξενοδοχείο και δεν θα το συστήσει, αναρωτώμενη ποιος θα την αποζημιώσει για τον εφιάλτη που έζησε. Το ίδιο μάλλον αναρωτιούνται και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου που βλέπουν την επιχείρησή τους να δυσφημείται και να ζημιώνεται, εξαιτίας όχι δικιά τους υπαιτιότητας, αλλά υπαιτιότητας της δημοτικής αρχής που για άλλη μια φορά τα έκανε…θάλασσα.

«Ήταν ένας εφιάλτης για 20 ώρες» | Τα «απόνερα» των παλινωδιών με την ύδρευση στην Μαρώνεια

Σημειωτέον ότι η αρνητική κριτική που άφησε η αγανακτισμένη τουρίστρια στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου δεν διαγράφεται, ούτε και η αρνητική βαθμολογία που έβαλε. Αυτό σημαίνει ότι ο «εξάψαλμος» και το 1 αστέρι θα παραμείνουν ως ένα μόνιμο «στίγμα» για το ξενοδοχείο στο διαδίκτυο, από όπου κατά κανόνα στις μέρες μας οι ξένοι τουρίστες αξιολογούν και επιλέγουν καταλύματα για τις διακοπές τους. Φυσικά, θα είναι ένα «στίγμα» και γενικότερα για την περιοχή της Μαρώνειας, ως τουριστικού προορισμού.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood