Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ παρακολουθεί αδιάλειπτα την κατάσταση.
145896983_10158057605786453_5054448984420590292_o
Αναμένεται να ξεπεράσει το όριο συναγερμού των 6 μέτρων η στάθμη του ποταμού Έβρου στο ύψος του Πετάλου Πέπλου τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.
Την ίδια ώρα στο όριο επιφυλακής βρίσκεται η στάθμη στο Τυχερό και στους Κήπους, ενώ στον αντίποδα, υποχωρούν τα νερά του ποταμού Έβρου στο Ορμένιο και στη Νέα Βύσσα, καθώς και του ποταμού Άρδα, όπως γνωστοποίησε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κώστας Χουβαρδάς.
Η ανάρτηση-προειδοποίηση του κ. Πέτροβιτς: “Εκτιμούμε ότι τις επόμενες ώρες θα ξεπεράσουμε το όριο συναγερμού κινδύνου πλημμυρών από τον ποταμό Έβρο στο Πέταλο Πέπλου. Παρακαλούμε κανείς να μη πλησιάζει στα αναχώματα”.
Η ανάρτηση και οι συστάσεις του κ. Χουβαρδά: “Πτωτική η παροχή στον ποταμό Άρδα (μείωση παροχής υπερχείλισης στο φράγμα του Ιβαΐλοβγκραντ). Πτωτική η παροχή στον Έβρο στο ύψος του Ορμενίου. Πτωτική η παροχή του Έβρο στο ύψος της Νέας Βύσσας. Το pick της παροχής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ύψος του Τυχερού και προς τον νότο. (Αυξητική η παροχή σε Εργίνη και Κήπους). Η παροχή στους Κήπους είναι στα 1.224 m3/sec και αναμένεται να ολοκληρώσει το pick της παροχής και στάθμης αύριο. Παρακολουθήστε τις ανακοινώσεις της Π.Ε. Έβρου και ακολουθήστε τις οδηγίες. Από την μεριά μας παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου”.
Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου Σε ποια σημεία ανεβαίνει και σε ποια υποχωρεί, η στάθμη του ποταμού Έβρου
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood