Υποσχέσεις Καραμαλάκη και στην Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ

Υποσχέσεις Καραμαλάκη και στην Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ.
05.11.2022

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Καραμαλάκη, είχε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, παρόντος και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜ-Θ, Υποστράτηγου Πασχάλη Συριτούδη.

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αναστάσιο Δραγουδάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Άγγελο Παπαθεμελή, τον Β΄ Αντιπρόεδρο Γεώργιο Ζιώγα, και τον Αντιπρόσωπό της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάλυση των κυριότερων θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων καθώς και των ειδικότερων θεμάτων που απασχολούν τα υπηρετούντα αστυνομικά στελέχη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη υποστήριξης του αγώνα των αστυνομικών για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, με τις ενίσχυση των Υπηρεσιών με έμψυχο δυναμικό και με παροχή αναγκαίου σύγχρονου εξοπλισμού και μέσων.

Ο κ. Καραμαλάκης έχοντας ευρεία γνώση των ειδικότερων ζητημάτων ένεκα και της τριετούς θητείας του ως Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., δεσμεύτηκε στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων του για τη διευθέτησή τους σε συνεργασία με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ακολούθησε η επίδοση στον Γ.Γ. αναλυτικού υπομνήματος διεκδικήσεων και αιτημάτων, και απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας.

Ανάλογες υποσχέσεις ο κ. Καραμαλάκης, έδωσε προ ημερών και στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood