Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Βούλα Ελευθεριάδου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "Κομοτηνή Δυνατά", με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη, θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Βούλα Ελευθεριάδου.
347394015_690278186443499_7939838794164173628_n
“Μια γυναίκα με μεγάλη πορεία στο χώρο της ιατρικής και μεγάλη εμπειρία στον πολιτικό στίβο, συστρατεύεται μαζί μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Την ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα της, σημειώνει ο Αντώνης Γραβάνης.
Η Βούλα Ελευθεριάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από το 1993 και από το 2021 είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο “Rebe Descartes” στην θεματική “Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Ιατροκοινωνικής Φροντίδας”. Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο χωριό Νέα Σάντα του Νομού Ροδόπης και συνέχισε με την Ειδίκευση στην Παθολογία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το 2000 και από το 2001 ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ιδιώτης ιατρός, στο δικό της ιατρείο, διατελώντας γιατρός σε πολλά ασφαλιστικά ταμεία. Το 2003 διορίστηκε ως ελεγκτής ιατρός στο Περιφερειακό Τμήμα του ΤΑΠ-ΟΤΕ, μέσω ΑΣΕΠ, ως υπεύθυνη, για τον έλεγχο των δαπανών των ασφαλισμένων στο Ταμείο σ όλη τη Θράκη. Στη θέση αυτή προήχθη στον βαθμό Α΄, ως την αναγκαστική, λόγω αλλαγής νομοθεσίας, αποχώρησή της το 2014, μνημονιακής υποχρέωσης για διαθεσιμότητα των Υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ. Διετέλεσε επί έτη Ιατρός Εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της Κομοτηνής, καθώς και στην ΔΕΥΑΚ Κομοτηνής, όπου είχε υπό την επίβλεψή της το σύνολο των εργαζομένων στην επιχείρηση Ύδρευσης και στον Βιολογικό Σταθμό. Στην διάρκεια της Πανδημίας, αφιερώθηκε στην εξυπηρέτηση του Δημοσίου συμφέροντος, τόσο στο ιατρείο, ενημερωτικά προς τους πολίτες, αλλά και εμβολιαστικά, παρείχε κάλυψη, τόσο σε απομακρυσμένες περιοχές, όσο και εντός της Κομοτηνής. Από τον Ιανουάριο του 2023 είναι υπεύθυνη Μονάδος ΟΚΑΝΑ Αλεξανδρούπολης, όπου εκτελεί ιατρικό έργο, αλλά και διοικητικό. Επιπλέον, διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ροταριανού Ομίλου “Ροδόπη”, και μέλος των “Νηρηίδων” Κομοτηνής. Το 2010 ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον κ Γεώργιο Παυλίδη και έλαβε την 3η θέση. Το 2015 ήταν υποψήφια Βουλευτής Ροδόπης λαμβάνοντας την δεύτερη θέση σε σταυρούς και το 2019 την τέταρτη.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood