Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Ανάπλαση παραλίμνιας περιοχής κάμπινγκ ΟΤΕ Φαναρίου”

Μ. Ταπατζάς: "Με ήπιες παρεμβάσεις συμβατές με τις περιβαλλοντικές διατάξεις που διέπουν την παραλίμνια περιοχή του Φαναρίου, επενδύουμε στην αναβάθμιση του οικισμού που αποτελεί τον κατ' εξοχήν τουριστικό προορισμό της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης".
Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης-Υπογραφή σύμβασης μελέτης ανάπλαση παραλίμνιας περιοχής Φανάρι

Στην υπογραφή της σύμβασης της μελέτης με τίτλο «Ανάπλαση παραλίμνιας περιοχής με ήπιες παρεμβάσεις αειφόρου ανάπτυξης και ειδικής μέριμνας», προϋπολογισμού 44.919 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «Χωροτεχνική Α.Ε.», προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς παρουσία της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Ροδόπης, Χρύσας Τσιλιγγίρη.

Η σύμβαση αφορά στην εκπόνηση μελέτης για την ανάπλαση της παραλίμνιας περιοχής στο Φανάρι Ροδόπης δίπλα από το κάμπινγκ του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ με ήπιες παρεμβάσεις αειφόρου ανάπτυξης και ειδικής μέριμνας. Στην περιοχή μελέτης προβλέπεται να δημιουργηθούν δραστηριότητες συμβατές με το φυσικό τοπίο και τον περιβαλλοντικό χαρακτήρα της περιοχής, διαμορφώνοντας μια περιοχή ανάπλασης και σύνδεσης με την ευρύτερη παραθαλάσσια περιοχή.

Η μελέτη έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Ανάπλαση παραλίμνιας περιοχής κάμπινγκ ΟΤΕ Φαναρίου"

Ο κ. Ταπατζάς δήλωσε: «Με ήπιες παρεμβάσεις συμβατές με τις περιβαλλοντικές διατάξεις που διέπουν την παραλίμνια περιοχή του Φαναρίου, επενδύουμε στην αναβάθμιση του οικισμού που αποτελεί τον κατ’ εξοχήν τουριστικό προορισμό της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Άλλωστε ο τουρισμός και η βελτίωση των τουριστικών προορισμών με στοχευμένες παρεμβάσεις αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη, καθώς μπορεί να συμβάλει στην περιφερειακή  ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της οικονομίας».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood