Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το “12%” των επιχειρήσεων της Θράκης

Αντώνης Γραβάνης: "Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης δικαιώθηκε για τον πολυετή αγώνα του μαζί με τα άλλα Επιμελητήρια της Περιφέρειας".
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 22
Υπογράφηκε η ΚΥΑ για την εφαρμογή της επιδότησης του “12%” του μισθολογικού κόστους των επιχειρήσεων της Θράκης, συμπεριλαμβανομένου του συμψηφισμού των ασφαλιστικών εισφορών. 
Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, δήλωσε:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τους αρμόδιους υπουργούς για την αναδρομική ισχύ της επιδότησης εργασίας  ύψους 12% για τις επιχειρήσεις της Θράκης. Αναμένουμε άμεσα το ΦΕΚ. Τα ποσά (από το 2010 έως το 2015) που αναμένουν οι επιχειρήσεις, θα αποδοθούν σε αυτές συμψηφιστικά με τρέχουσες εισφορές ή οφειλές, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης δικαιώθηκε για τον πολυετή αγώνα του μαζί με τα άλλα Επιμελητήρια της Περιφέρειας. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την ηγεσία των Υπουργείων Οικονομίας & Εργασίας που δώσανε λύση σε ένα μακροχρόνιο ζήτημα των επιχειρήσεων της περιοχής μας, αλλά και τους τοπικούς βουλευτές για το ενδιαφέρον που έδειξαν, και κυρίως τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για την ανάδειξη του θέματος και την καταλυτική παρέμβασή του. Συνεχίζουμε τη διεκδίκησή μας για τη διατήρηση του συγκεκριμένου ειδικού κινήτρου που στηρίζει τις θέσεις εργασίας και την επιχειρηματικότητα σε μία περιοχή που το έχει ανάγκη”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood