Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη

Η πορεία του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ασπρόμαυρη Ακαδημία της Κομοτηνής μέχρι την απόκτησή του από τον Πανθρακικό και τη μεταγραφή του στην ιστορική Παναχαϊκή.
Screenshot_719
Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ Κομοτηνής νιώθει υπερήφανη για την μεταγραφή του Παύλου Σμάλη από τον Πανθρακικό στην Παναχαϊκή, ομάδα της Super League 2.
Ο 20χρονος σήμερα ποδοσφαιριστής έγινε μέλος της Ακαδημίας και της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, σε ηλικία 10 ετών, και μυήθηκε στον κόσμο του ποδοσφαίρου μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας της κορυφαίας και πρωτοπόρου Ακαδημίας.
Μέσα από την εργατικότητα, τη συνέπεια και το ήθος, στοιχεία με τα οποία γαλουχεί η ασπρόμαυρη Ακαδημία τους παίκτες της, βελτιωνόταν συνεχώς και έφτασε μέσα από αυτές τις αρχές να αγωνιστεί στην Super League 2 με την ευχή των ανθρώπων της Ακαδημίας “να φτάσει ακόμα ψηλότερα”.
“Η πορεία του αποτελεί έμπρακτη απόδειξη πως με σκληρή δουλειά μπορεί να γίνει το βήμα παραπάνω. Συγχαρητήρια Παύλο, και σου ευχόμαστε να φτάσεις ακόμα ψηλότερα και κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική σου καριέρα!”, τονίζεται σε ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.
Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη

Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκής (αριστερά), Λευτέρη Καρφάκη, ο Παύλος Σμάλης (μέσον), και ο Αντιπρόεδρος του Πανθρακικού Γιώτης Ξενοδοχίδης.

Υπερήφανη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την εξέλιξη του Παύλου Σμάλη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood