Υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ απολύθηκε γιατί έκοψε τυρί και αλλαντικά στην ίδια μηχανή

Μετά από καταγγελία πελάτη, σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Ορεστιάδας
Φωτογραφία Αρχείου

Την αλληλεγγύη τους στην εργαζόμενη που απολύθηκε «δι’ ασήμαντον αφορμή» από κατάστημα γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ στην Ορεστιάδα, δηλώνουν δεκάδες πολίτες-πελάτες της συγκεκριμένης επιχείρησης, ζητώντας την ανάκληση της απόλυσης και την επιστροφή στην εργασία της.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, μετά από καταγγελία πελάτη στη διεύθυνση του τοπικού καταστήματος και στα κεντρικά της εταιρείας.

Υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ απολύθηκε γιατί έκοψε τυρί και αλλαντικά στην ίδια μηχανήΣύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Ορεστιάδας, το «παράπτωμα» της υπαλλήλου, που είχε πόστο στα ψυγεία τυριών και αλλαντικών, ήταν ότι έκοψε με την ίδια μηχανή κοπής τις ποσότητες τυριού και αλλαντικού που της παρήγγειλε ο καταγγέλλων, διότι το κατάστημα επρόκειτο να κλείσει λίγα λεπτά αργότερα και ήδη είχε καθαριστεί η δεύτερη μηχανή κοπής. Η απόλυση έγινε με… συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να καταγγελθεί από την ίδια, ούτε στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ούτε στη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας.

Ωστόσο, η υπόθεσή της έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα και προκάλεσε τη δυσαρέσκεια πολλών πελατών του Σούπερ Μάρκετ, που θεωρούν «προσβλητική, άδικη και απαράδεκτη» την απόφαση απόλυσής της, επισημαίνοντας, παράλληλα, πως η συγκεκριμένη «για πολλά χρόνια εξυπηρετούσε άψογα και με υποδειγματική συμπεριφορά». Ήδη, δεκάδες πελάτες έχουν υπογράψει το αίτημα για την ανάκληση της απόλυσής της, το οποίο πρόκειται να αποσταλεί στην κεντρική διοίκηση της εταιρείας.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας / Χρυσούλα Σαμουρίδου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood