Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους επαγγελματιών, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η ΟΕΒΕΣ Ροδόπης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών για φορολογικά θέματα και την επικείμενη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το TAXIS.

Κύριος εισηγητής ήταν ο κ. Θεόδωρος Σαββάκης, Πρόεδρος Λογιστών Ροδόπης, που ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα τρέχοντα φορολογικά θέματα που αφορούν την αγορά και όχι μόνο.

f053f3ec foto imerida me logistes 1Με το πέρας της εισήγησης ακολούθησε ανοικτός διάλογος ερωταποκρίσεων ώστε να γίνουν ακόμη πιο σαφή συγκεκριμένα θέματα, τόσο της κείμενης νομοθεσίας, όσο και πρακτικά, όπως η διαδικασία διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών, αφού στην ημερίδα συμμετείχαν και επαγγελματίες τεχνικοί τοποθέτησης ταμειακών μηχανών και των ανάλογων λογισμικών.

Στην ημερίδα παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΡ, κ. Αντώνης Γραβάνης.

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει τις ενημερώσεις με νέες ημερίδες με θέματα όπως το ασφαλιστικό και το ΕΛΠ. Ο Πρόεδρός της, κ. Ανέστης Βαφειάδης, εκφράζει ευχαριστίες “προς όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους”.