Ημερίδα διοργάνωσε το ΤΕΕ Θράκης για την Ασφάλεια και Υγιεινή στον χώρο εργασίας

Και για τον ρόλο του μηχανικού.
ΦΩΤΟ_1 (1)

Το ΤΕΕ – Θράκης σε συνεργασία με το ΔΠΘ διοργάνωσε εσπερίδα με θέμα «Τεχνικοί Ασφαλείας: Ασφάλεια και υγιεινή στο χώρο εργασίας και ο ρόλος του μηχανικού».

Ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ Ιωάννης Δόκας εισηγήθηκε την Επιστήμη του Τεχνικού Ασφαλείας, ο Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Γεώργιος Πανόπουλος ανέλυσε την Αξία της Ασφάλειας, ενώ την εμπειρία τους από την πράξη ως Τεχνικοί Ασφαλείας, μετέφεραν οι Μηχανικοί και Τεχνικοί Ασφαλείας της Sunlight Σταμάτης Ασημής και Στυλιανός Χόης και το μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας & Υποδομών – Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία του ΤΕΕ –  Θράκης Θεανώ Καρακώστα.

Ημερίδα διοργάνωσε το ΤΕΕ Θράκης για την Ασφάλεια και Υγιεινή στον χώρο εργασίαςΑκολούθησε μία άκρως ζωντανή και ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ τόσο των μηχανικών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στην πράξη, όσο και των μελλοντικών μηχανικών που βρίσκονται ακόμη στα έδρανα του πανεπιστημίου και αγωνιούν για αυτό που θα συναντήσουν αύριο μπροστά τους.

Ημερίδα διοργάνωσε το ΤΕΕ Θράκης για την Ασφάλεια και Υγιεινή στον χώρο εργασίαςΤην εκδήλωση συντόνισαν ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ – Θράκης Βασίλειος Ασημίδης και ο Επιμελητής της Μόνιμης Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας & Υποδομών – Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία του Τμήματος, Λουκάς Αυγέρης.

Τέλος την εσπερίδα χαιρέτησαν με τοποθετήσεις τους ο Αλέξανδρος Κοκκάλης, Καθηγητής του ΔΠΘ ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου, και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ – Θράκης Δημήτριος Λουρίκας.

Όλες οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ – Θράκης  http://www.teethrakis.gr/

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood