Ιμάμ Τζανέρ: “Στις 8 Οκτώβρη γεννιέται ο νέος Δήμος Ιάσμου, που θα ενώνει και θα δημιουργεί”

"Κοντά στους ανθρώπους και στα προβλήματά τους".
image4 (6)

Την απόφασή τους να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Ιάσμου με τη δική τους ψήφο, εκφράζουν οι δημότες και οι δημότισσες του Ιάσμου με τη θερμή τους υποδοχή στον υποψήφιο Δήμαρχο Ιμάμ Τζανέρ και τους υποψηφίους της παράταξής του “ΜΑΖΙ”, κατά τις επαφές και τις ομιλίες που πραγματοποιεί εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο υποψήφιος Δήμαρχος πραγματοποίησε ομιλίες στους οικισμούς του Σώστη, της Δύμης, του Πολυάνθου, της Διαλαμπής και της Αμβροσίας, ενώ επισκέφθηκε και τους οικισμούς της Γαλήνης και του Μωσαϊκού.

Παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για “έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, πρωτοπόρο, κοντά στους ανθρώπους και τα προβλήματά τους, έναν Δήμο που θα ενώνει και θα δημιουργεί”, όπως τόνισε με νόημα.

Η θερμή υποδοχή των κατοίκων, η μαζική παρουσία τους στις ομιλίες, και η εμπιστοσύνη τους στην παράταξη “ΜΑΖΙ” επιβεβαιώνουν ότι στις 8 Οκτωβρίου “θα γεννηθεί ο νέος Δήμος Ιάσμου, ο Δήμος που θα εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες του”.

Οι ομιλίες συνεχίζονται σήμερα και αύριο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: 2/10/2023 στις 18:30 στο Παλλλάδιο, στις 20:00 στον Μίσχο και στις 21:00 στους Ασώματους | 3/10/2023 στις 18:30 στη Σάλπη, στις 20:00 στον Ληνό και στις 21:00 στη Φωλέα. 

Ιμάμ Τζανέρ: "Στις 8 Οκτώβρη γεννιέται ο νέος Δήμος Ιάσμου, που θα ενώνει και θα δημιουργεί" Ιμάμ Τζανέρ: "Στις 8 Οκτώβρη γεννιέται ο νέος Δήμος Ιάσμου, που θα ενώνει και θα δημιουργεί" Ιμάμ Τζανέρ: "Στις 8 Οκτώβρη γεννιέται ο νέος Δήμος Ιάσμου, που θα ενώνει και θα δημιουργεί" Ιμάμ Τζανέρ: "Στις 8 Οκτώβρη γεννιέται ο νέος Δήμος Ιάσμου, που θα ενώνει και θα δημιουργεί" Ιμάμ Τζανέρ: "Στις 8 Οκτώβρη γεννιέται ο νέος Δήμος Ιάσμου, που θα ενώνει και θα δημιουργεί"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood