Την απόφασή τους να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Ιάσμου με τη δική τους ψήφο, εκφράζουν οι δημότες και οι δημότισσες του Ιάσμου με τη θερμή τους υποδοχή στον υποψήφιο Δήμαρχο Ιμάμ Τζανέρ και τους υποψηφίους της παράταξής του “ΜΑΖΙ”, κατά τις επαφές και τις ομιλίες που πραγματοποιεί εν όψει των εκλογών της Κυριακής.
Το Σάββατο και την Κυριακή ο υποψήφιος Δήμαρχος πραγματοποίησε ομιλίες στους οικισμούς του Σώστη, της Δύμης, του Πολυάνθου, της Διαλαμπής
Παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για “έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, πρωτοπόρο, κοντά στους ανθρώπους και τα προβλήματά τους, έναν Δήμο που θα ενώνει και θα δημιουργεί”, όπως τόνισε με νόημα.
Η θερμή υποδοχή των κατοίκων, η μαζική παρουσία τους στις ομιλίες, και η εμπιστοσύνη τους στην παράταξη “ΜΑΖΙ” επιβεβαιώνουν ότι στις 8 Οκτωβρίου “θα γεννηθεί ο νέος Δήμος Ιάσμου, ο Δήμος που θα εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες του”.
Οι ομιλίες συνεχίζονται σήμερα και αύριο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: 2/10/2023 στις 18:30 στο Παλλλάδιο, στις 20:00 στον Μίσχο και στις 21:00 στους Ασώματους | 3/10/2023 στις 18:30 στη Σάλπη, στις 20:00 στον Ληνό και στις 21:00 στη Φωλέα.