Ιλχάν Αχμέτ: “Η διακομματική για τη Θράκη να μην διαψεύσει τις προσδοκίες των Θρακιωτών”

"Σοβαρός Δήμαρχος ο Γιάννης Γκαράνης".
DIAKOMMATIKH 2
Στις σημερινές επαφές της διακομματικής επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης που πραγματοποιούνται στη Ροδόπη, συμμετέχει και ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ.
Μετά τη σύσκεψη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, δήλωσε:
«Εμείς, ως Κίνημα Αλλαγής, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα συσταθεί η διακομματική επιτροπή, ως μεγάλο θεσμικό και σοβαρό κόμμα, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στην διακομματική. Και το αποφασίσαμε για έναν απλό λόγο: διότι αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με την ανάπτυξη της Θράκης και πρέπει αυτά τα προβλήματα να συζητηθούν.
Όμως, κατά την συμμετοχή μας στην διακομματική επιτροπή, βάλαμε και κάποιες σκέψεις, κάποιους προβληματισμούς.
Ιλχάν Αχμέτ: "Η διακομματική για τη Θράκη να μην διαψεύσει τις προσδοκίες των Θρακιωτών"Ο πρώτος μας προβληματισμός ήταν και είναι ότι δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες των Θρακιωτών ως προς το πρακτικό αποτέλεσμα των εργασιών της επιτροπής. Δηλαδή, να μην πολιτικοποιηθεί, να μην είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, μια επικοινωνιακή προπαγάνδα ή ένα μέσο προκειμένου να αντληθούν πολιτικά οφέλη για τα κόμματα.
Δεύτερον, από την πρώτη στιγμή αναφέραμε τις ήδη γνωστές θέσεις μας για το κάθε θέμα που απασχολεί την Θράκη, ώστε να τις καταθέσουμε τόσο δια των τακτικών μελών του Κινήματος Αλλαγής όσο και από τους τοπικούς βουλευτές.
Ιλχάν Αχμέτ: "Η διακομματική για τη Θράκη να μην διαψεύσει τις προσδοκίες των Θρακιωτών"Σήμερα είχαμε την ευκαιρία μετά την πρωτοβουλία της προέδρου της διακομματικής επιτροπής, η οποία αποφάσισε η ίδια την ατζέντα και τον τρόπο που θα έρθει εδώ και θα δει τους φορείς, να καταθέσουμε ως κόμμα τις προτάσεις μας για τους αγρότες μας, για την Μειονότητα, κατά τις επισκέψεις στους δημάρχους Ριτβάν και Χαριτόπουλο όσο και στην Περιφέρεια.
Θέλουμε την ενίσχυση των μικρών αγροτών στην περιοχή, την επίλυση διάφορων προβλημάτων, τα οποία θα σας παρουσιάσω τις επόμενες ημέρες με μια συνέντευξη τύπου συνολικά ανά τομέα και θα εξειδικευτούν στην διακομματική».
Όταν ολοκληρωθεί η επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη, από εμάς ξεκινά η μάχη διεκδίκησης για το νομό Ροδόπης και την Θράκη».
Ιλχάν Αχμέτ: "Η διακομματική για τη Θράκη να μην διαψεύσει τις προσδοκίες των Θρακιωτών"Ερωτηθείς για την αποχώρηση του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη από τη σύσκεψη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ υπό την κ. Μπακογιάννη, ο βουλευτής απάντησε: 
«Ο κ. Γκαράνης ως δήμαρχος ενός μεγάλου δήμου όπως είναι ο δήμος Κομοτηνής, νομίζω ότι έχει δίκιο, με την έννοια ότι έπρεπε η πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής να είχε αποφασίσει να επισκεφθεί όλους τους δημάρχους ξεχωριστά. Δεν είναι θέμα ζήλιας ή όχι. Εύχομαι και ελπίζω την επόμενη φορά να γίνει αυτό, ή, σε κάθε περίπτωση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση να εισακουσθεί όπως πρέπει. Οι προτάσεις από εκεί και πέρα και εκ μέρους του κ. Γκαράνη ως ενός σοβαρού δημάρχου, κατατέθηκαν και θα ακουστούν και στο μέλλον στην διακομματική επιτροπή».

Ιλχάν Αχμέτ: "Η διακομματική για τη Θράκη να μην διαψεύσει τις προσδοκίες των Θρακιωτών"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood